Son kez yeni baştan oynayalım

Adana Demirspor ilk devrenin bitimine son üç maç kala düşme potasında taraftarlarına ecel terleri döktürmek istemiyorsa , bundan sonraki her maça final gözüyle bakmalı.

Eh devre arası dedikodu kazanıda kapıdayken, futbolcuların bu durumlara kulağını kapatıp sahada rakiplerini kıstırması lazım, zaten taraftarlar gerisini halleder. Taraftarıyla bir olup, sahada rakip nasıl boğulur örneği defalarca yaşanmış bir 5 Ocak var karşınızda, bu gücü arkanıza almak varken, maç günü gülüp eğlenmek dururken başka bir neticeye ne siz nede taraftar dayanabilir.

İlk rakibimiz Tavşanlı Linyitspor, galibiyeti unutmuş ama profesyonel derecede beraberlik uzmanı diyebileceğimiz bir takım. Burada maçı sıkıştırmak , kilitlemek isteyecek ve bulurlarsa da kontra ataklarla gol arayacaklardır. Defans göbeğinde yapılan kişisel hataların, adam kaçırmaların yaşanmayacağı bir maç hayal eder olduk. Rajnoch bu noktada her müsabakada gözüme çivi gibi batmaya başladı. İleri çıkışları sonrasında dönüş zaafiyeti yaşayan Rajnoch' un bu durumuna Mustafa Hoca elbette ki çözüm bulacaktır.

Kanatlarımız bu müsabakada merkez yerine çizgiyi tercih etmeli mümkünse havadan orta kesmelidir. Sürekli defans yaparak oyunu kilitleyen bir takımı göbekten yarmak risklidir, kaptırılacak bir top kalemizde ciddi sıkıntılar çıkarabilir. Bu son antrenmanda gördüm ki Rostand yapılan güzel ortaları affetmiyor. Üstelik kafa vuruşlarını darbeli olarak yapıyor... E madem bu özellikte bir oyuncumuz var , kullansak fenamı olur? Tek eksiğimiz o iyi ortaları kanatlardan kim yapacak ?

Son 3 maçı bir paket olarak görmeden, her maçı bir final havasında yaşamalıyız ve 3 maçta 9 puan almalıyız. Bu kadro bunu yapacak güçte... Geç oldu ama artık son kez YENİ BAŞTAN OYNAYALIM...
Daha yeni Daha eski
Google News