Kamil Ocakta Demir Gibiyiz

ADANA DEMİRSPOR' umuzla 21.haftada ilk deplasman galibiyetini Gaziantep Büyükşehir Belediye önünde aldık. Kamil Ocak stadyumunu 5 Ocak stadyumuna çevirdik ve inanılmaz güzel anlar yaşadık.
 
Ben şahsım adına konuşacak olursam maçı adam akıllı seyredemedim, tribündeki güzellikleri seyretmekten , katılmaktan, orada bulunamayanlara , bizden sonraki nesillere bir kayıt, bir fotoğraf çekebilmek adına...
 
Şanlıurfaspor maçı öncesi tesislere gittiğimizde 3'te 3 istemiştik  ve sonunda bu istediğimiz geçte olsa oldu.
 
Puan listesindeki yerimiz fena sayılmaz, birkaç tıkla play off lara kalabiliriz. Fikstür avantajımız son hafta dezavantaj olacağını bilmekle beraber, işimizi son haftaya bırakmamamız gerekiyor. Öyle veya böyle 90'larda atılan goller ŞAMPİYONLUĞUN habercisi olabilir.
 
Taraftar zaten her maça gelmek, gitmek için can atıyor tek eksik bu TARAFTARI anlayabilmekti.
 
Yönetim 10 otobüs verdi. Taraftar aralarında topladıkları paralarla 10 otobüsü 30 otobüse çıkarttı ve  Gaziantep'e çıkartma yaptı. Sadece 30 otobüs mü? Değil tabiki ! Bizim gibi otobüslerde yer bulamayan ve kendi araçlarıyla gidenleri de sayarsak dünkü tribün 3 bin ve üzeriydi. Oyunun son saniyelerindeki tribün desteği  ise görülmeye değerdi.
 
Golü Aybars attı ama ben o golü ORADA BULUNAN TARAFTAR' a da yazmak istiyorum. Zira Kamil Ocak Stadyumunda DEMİR GİBİYDİK ...!
 
Bu taraftar önünde top oynayan futbolcular ne kadar değerli futbolcular olduklarını bir kez daha anlamışlardır sanıyorum. Zira her futbolcuya nasip olmaz bu taraftar...
 
4'te 4 olur mu? Rakip 1461 Trabzon... Olsun be...
Daha yeni Daha eski
Google News