Maçın Ardından Tribünden Gelen Yorum

Sayfamız takipçilerinden  @Demirsporlu6 'nun Adana Demirspor - Denizlispor maçının ardından futbolcu ve kadro ile ilgili düşüncelerini "Tribünden Gelenler" bölümünde sizinle paylaşmak istedik...

Sizlerde yazmak isterseniz bilgi@mavisimseklerim.com mail adresimize yazınızı ulaştırabilirsiniz...

 

TRİBÜNDEN GELEN (@Demirsporlu6)

SERDAR : Kalede güven veriyor. Gayet başarılı maçlar çıkaracaktır.

 

ATTAMAH: Boyu kısa da olsa müdahaleleri çok yerindeydi. Kesici özelliğinin yanı sıra, topu oyuna sokmada da gayet başarılıydı. Uzun toptan kaçınması lazım.  Son çeyrekte yoruldu. Fiziksel olarak güçlenmesiyle takıma çok katkı sağlayacaktır.
YİĞİTCAN: Takımın vazgeçilmezi konumunda. Tekmeye kafa atmaktan çekinmiyor. Cansiperane mücadele ediyor. Hamleleri gayet yerinde. Geçen yıldan bu yana üstüne koyarak ilerliyor

 

ABDULKADİR: Sol bekte ileri geri çalıştı. Takım oyununa katkıda bulundu. Hazırlık maçlarının aksine gayet başarılıydı.  Şaban'la forma için rekabet halinde olacaktır. Altyapıdaki Serhat ve İzzet beklere alternatif olabilecek düzeyde

 

FERHAT ÇÖKMÜŞ: Yıllarca süper ligde kalburüstü takımlarda forma giymiş olan FERHAT bu kadar kolay çalım yememeli. Üstelik çalımı atıp gol atan bir stoper. Ali Tandoğanın gelmesiyle yedeğe çekilir.
TAYFUR BİNGÖL: Ferhat'ın oyundan çıkmasıyla orta saha ve açık oynamasına rağmen sağ bekte görevini gayet iyi yaptı. Mücadeleden kaçmayan yapısıyla oynadığı bölgede hiç mi hiç sırıtmadı. Bu bölgede alternatif olabileceğinin sinyallerini verdi.
ALAATTİN: Hızlı, teknik, takıma yön verebiliyor. Çok çalışkan, takımın yaratıcılık misyonunu adeta tek başına üstleniyor. Takımın en iyilerindedi.

 

HAKAN SÖYLER: Kesici özelliğiyle orta sahada fena değildi. Yaşına rağmen çalışkan yapısıyla dikkat çekti. Cumalinin oyna girmesiyle ileri çıkışlar da yapıp hücuma katkı sağlamaya çalıştı.

 

CUMALİ BİŞİ: Takımın değişmezi olacağını belli etti. Çok koşuyor, mücadele ediyor, fiziken çok güçlü, sorumluluk alıp oyuna da yön verebiliyor. Takımın dinamosu konumunda

 

BEYKAN ŞİMŞEK: Tekniği ve azmiyle gayet iyiydi. Çok koştu çok çalıştı. Güzel oyununu golle süsledi.

 

HÜSEYİN KALA: Takımın en iyilerindendi. Oyunu okuyuşu, bitmek bilmeyen enerjisi ve hırsıyla fark yarattı.
TİMUR: Duran topları etkin kullanması dışında oyunda pek görünmedi. Gerek paslarda gerekse çalımlarda pek başarılı değildi. Oyuna yaratıcılık katamadı. Ağır ve etkisiz kaldı. Bölgede alternatifsiz olduğunu düşünmesinden midir bilinmez, geçen seneyi mumla aratıyor.

 

MULENGA: İlk dakikalardaki pozisyon dışında çıktığı hiç bir kafa topunu alamadı. Şutu dağlara taşlara gitti. Atılan topları ya ezdi ya kaptırdı. Maçın en kötüsüydü.

 

Ek olarak altyapımızda bulunan Serhat ve İzzet beklere alternatif olabilecek düzeyde...

İdeal Kadrom:

...........................................SERDAR...........................................

Abdulkadir (Şaban).......... Attamah..........Yiğitcan............Ali Tandoğan

................................................Cumali Bişi.........................................

Beykan(Mesut S)..........Hakan Söyler.........Alaattin............Hüseyin Kala

..................................................FORVET.................................................
Daha yeni Daha eski
Google News