1 Kişi Öldü,12 Taraftar Ağır Yaralandı !

Çok özür dilerim...

Sitemizde böyle bir başlığın olmasını hiç istemiyorum...

Konunun ehemmiyetine dikkat çekmekti benimkisi, affola...

Konu malum,detaylara girip fazla uzatmaya gerek duymadım... Sanal ortamdaki küfürlü atışmalar maç günü yaklaştıkça dozunu artırıyor. Şunu da belirtmek gerekir ki, bu yazanların bir çoğu o gün evinden çıkmayacak, veya Adana'daki maça Mersin'den gelmeyecek olanlardır. İsbatı ortada birkaç tıkla girip profiline bakmanız yetiyor, birçoğu ya başka şehirde ya 12-13 yaşında atar pozları verenler...

Yazık...

Bu Miy-Rize maçının olacağı Cumartesi günü için azami dikkat edilmesi gerek diyeceğim ama yine o istasyona giden olacak. yine sular, gazipaşa savaş alanına dönecek. İllaki çevre esnaftan ve kanı deli akanlarımızdan ortaya çıkan olacak.

Ne desen boş...

Allah vere suçsuz günahsız bir gariban arada kalmaya...

İşin diğer bir yanı sessiz kalsan sokaklarda cirit atıp sağa sola taş atarlar, ses etsen kan dökülecek...

İki ucu b.klu değnek !


 

FEDERASYON SEN NE İŞE YARARSIN?
Federasyondakilerin bu iki şehrin taraftarlarının birbirlerini sevmediklerini ,sırf bu sebeple deplasman yasağı koyduklarını bilmemeleri imkansız. Kafamda onlarca soru var.

- Deplasman yasağı kalktı mı? Yani yarın kupa maçı olsa bizde Mersine gidebilecek miyiz?
- Tüm tantanadan haberdar olan emniyet, bile bile burada çıkacak olayları engelleyebilecek mi? Yoksa tüm bu olanlar, uzun zamandır garajda bekleyen TOMA, GAZ FİŞEKLERİ için antrenman niyetine mi olacak?
- O tren , Şakirpaşadan sonra muhtemelen taş yağmuruna tutulup camları kırılacak. Burada kimler cezalandırılmış olacak? Miy taraftarımı,Demiryolları mı?
- Yol boyu taş yiyen miy taraftarı istasyonda sloganlar atıp, taşkala yapıp gerilimi tırmandıracak.
- Grup halinde stada gidişte yine taş yağmuru yaşanacak.ve onlarda buna muhtemelen cevap verecek. Otobüs ve Esnaf camları kırılacak. Bunu gören esnaflar da konuya esaslı bir dönüş yapacak. Yara alanlar olacak.
- Amaç AKP oyu alamayan şehirleri , semtleri sporda yaralamak,zarar vermek midir? Bu olaylar tahmin edildiğinden büyük olursa kulüplere de yansır mı? Küme düşürülür müyüz ki? Yok artık...

Sakin olmakta fayda var... Bizim çok daha önemli bir Alanyaspor maçımız var... Tüm konsantrasyonumuzu o maça odaklamamız gerekiyor.

Adana Delikanlıdır. En büyük delikanlılık ise Efendiliktir...

 

Saygılarımla;

Doğan Ergezer

 
Daha yeni Daha eski
Google News