Armamız Davamız

Light-Blue-Vintage-Images-Wallpaper-HD-Resolution

2014 senesini geride bırakırken Adana Demirspor'umuz için mutlu bir yıl olduğunu yeni yönetim yeni heyecanla şampiyonluğa inanarak yola çıktığımızı belirtip, Selahattin Başkana başarılar dileyerek yazıma başlıyorum.

Takımımızda hiç şüphe yok ki bu kadar karakterli, disiplinli ve inanmış futbolcuları bir arada görmenin sevincini yaşıyorum. Baş faktörün Ünal Karaman, gizli kahramanın Samet Aybaba olduğunu düşünüyor, teknik kadrodan futbolculara kadar şanslı ve güzel bir sezon geçiriyor olmamızın mutluluğunu yaşıyorum. Kulübümüz için çok önemli bir mevzu olan kalıcı gelir konusunda iki önemli konunun altını çizmek istiyorum. ADS Store satış cirosunun taraftar olarak çözülmesinin gerektiğine inanıyorum. Şöyle ki satışların ya "kardan", ya da "ciro"dan %16 alındığı hakkında duyumlar var. Bu konudaki belirsizliğin resmi olarak duyurulması , şeffaflık getirmesi ve taraftar olarak bilgilendirilmek en doğal hakkımız olduğu düşüncesindeyim. Eğer kardan %16 ise bu rakamın çok düşük olduğu ve Matrax Shop ile yanlış bir sözleşme imzalandığı kanaatindeyim. En kısa sürede yetkililer tarafından yapılacak açıklama taraftar olarak bizleri mutlu edeceği fikrindeyim.

İkinci sorun ise Adana Demirspor adı altında açılan ve kar amacı güden internet haber siteleridir. Bu internet sitelerinin Adana Demirspor üzerine yapılan haberler ile para kazanmalarının etik bir davranış olduğunu sanmıyorum. Fanatik Adana Demirspor taraftarı olduğunu söyleyip Armaya gönül verdik diyip kulübün üzerinden maddi gelir elde etmelerinin hiçbir Adana Demirspor taraftarına yakışmadığını belirtip, arma sevdasının karşılıksız olması gerektiği düşüncesindeyim. Bir an önce bu sitelerin gelirlerini takıma aktarmaları gerektiği fikrindeyim. Eğer böyle yaparlarsa bizde taraftar olarak küçükten büyüğe esnafları gezer, az çok demeden sitelerine reklam alır gelirlerini 10 katına çıkartırız. Bu gelirler ile personellerimizin yıllık maaşlarını bile ödeyebilir ve bu hareketimizle Türkiye'de örnek oluruz.
Bu vesileyle samimiyetlerine güvenerek tribün liderlerine açık çağrıda bulunuyor, öncülük etmelerini bekliyorum. Böyleye taraftar olarak bir nebzede olsa takımımıza katkıda bulunabileceğimize inanıyorum. Yazıma son verirken biz armamızı davamız bildik, armayı bayrak yarışı gördük. Muharrem abiden devraldığımız bayrağı ileriki nesillere emin adımlarla taşımak için and içtik. Kuruluşumuzun 75. yılında 20 senelik hasrete son vereceğimize inanıyor armanın peşinde koşan tüm renktaşlarımıza sevgilerimi iletiyorum.

Murat Gülnar

 
Daha yeni Daha eski
Google News