Hayri Ülgen ve Sadık İlhan "Mulenga'nın Gidişi İntihardır"

TRT Spor'da yayınlanan "Hedef Süperlig " programında Adana Demirspor ele alındı. Yapılan transferlerden çok ayrılan futbolcuların konuşulduğu programda Hayri Ülgen "Girişte çok iyi, sonuçta şahlanan bir Adana Demirspor... Hocaları Ünal Karaman gibi hücumda takımı şahlandıran bir takım yaratıldı ama Mulenga ve Serdar'ın gitmesi tam bir intihar bence... İlk devreyi müthiş bir yerde bitiren Adana Demirspor atanı ve tutanını kaybetti"" yorumunu yaptı.

Programın diğer yorumcusu Sadık İlhan ise ; Adana Demirspor'un oynadığında kazanamadığı puanlar ve oynamadan kazandığı puanları dile getirdi ve "İlk 10 puan yanlış bir puandı, ligin ortasında hareketlendi ve ilk yarının sonlarında ,rakiplerininde hatasını affetmedi ve inanılmaz bir çıkış yakaladı... Oyuncuların kafası karışık olabilir ama öyle bir seyircileri var ki; bırakın içerde dışarda, antremanlara bile gidiyorlar. Takımı sürekli ateşliyorlar... Böyle bir taraftar inanın yok bu ligde...Oyuncuların kafasının karışmasına izin vermiyorlar. Bu takım Ünal Hocanın eseridir, sanıyorum Samet hoca takımda saha içine karışmıyor zaten karışsa bu denli başarı gelmezdi. Ancak giden oyuncular büyük sıkıntı yaratacaktır. Özelliklede Mulenga diyebilirim. Attığı 8 gol için demiyorum, adamın inanılmaz bir mücadele azmi vardı. Mulenga ile ilgili diğer takım hocaları aynen şunu söylüyor "Adam tank gibi, güçlü, durdurmak kontrol etmek çok zor..." İşte Adana Demirspor böyle bir oyuncuyu elinden kaçırdı." dedi.

Sadık İlhan bu olayla ilgili Selahattin Aydoğdu ile görüşmek istediğini ancak başkanın meşgul olduğundan dolayı görüşemediğinide belirtti.
Daha yeni Daha eski
Google News