Selahattin Aydoğdu Basın Toplantısı Gündem Açıklaması

Adana Demirspor'da yapışan basın toplantısında takım ile ilgili gelişmeler 1. ağızdan aktarıldı. Başkan Selahattin Aydoğdu gelişmleler ile ilgili konuştu.

Kupa Maçını Önemsiyoruz.

Başkan Aydoğdu Beşiktaş ile oynanacak kupa maçını önemsediklerini belirterek kazanmak için çıkacaklarını belirtti.Beşiktaş bizi çok güzel şekilde ağırladı biz de onları çok güzel şeklilde ağırlayacağız.Karşılaşmadan 300 bine yakın gelir bekliyoruz.
Transfer yapacağız

İKİ TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ
İki oyuncu aldıklarını belirten başkan Aydoğdu iki oyuncu daha alıp transferi noktalayacaklarını açıkladı.Umut transferine de değinen Aydoğdu "Ufak bir prüz var menajer piyasayı karıştırıyor ama başaramayacak.Umut Süper Ligi düşünmek için süre istedi"
Yapacağımız transferler Altınordu maçına yetişmeyebilir.
Kaleci transferi olamayacak

EMRE SELEN 1. KALECİMİZ
Başkan Aydoğdu kaleci transferinde de noktayı koydu. Aydoğdu " Emre Selen'in önünün açılması için kaleye transfer etmeyi düşünmüyorum.


MULENGA FIRSATÇI

Ayrılmasıyla Adana Demirspor camiasını üzen Mulenga hakkında Başkan Aydoğdu sessizliğini bozdu "Mulenga bizi kandırıp bütün alacaklarını aldığı halde takımı terketti.Mulenga transferi için hukuki süreci başlattık.Başka bir takımla anlaşması için bize başvurması lazımdı.Mulenga Adana Demirspor'un futbolcusudur.

Alattin Tosun ve Serdar Kulbilge

Alattin Tosun benim çocuğum gibi buraya alışamadığını belirtti ve benden izin istedi ayrıldı.Serdar Kulbilge'yi ise ben gönderdim.Emre'ye sonuna kadar güveniyorum

2 tane gece düzenleyeceğiz

Adana Demirspor'un yöneticisi Ümit Onatça 2 tane gece düzenleyeceklerini belirterek geceye tüm taraftarları davet etti.Ads Store'nin optimuma da açılacağını belirtti.

BORÇ NE KADAR

Adana Demirspor'un malin işlerden sorumlu yöneticisi Zübeyt Şendur kulübün gelir gideri hakkındaq bilgilendirme yaptı.
Şendur " Bugüne kadar 9 milyon 960 lira para harcadık.7 milyon lirayı futbolcularımıza ve teknik heyete dağıttık.Eski futbolcularımıza 300 esnaflarımıza 600 , 2.5 yıllık elektrik borcunu ödedik 100'e yakın personel borcunu ödedik.23 milyondan 16.5 milyona düşürdük borcumuzu.TFF'ye 8,5 milyon borcumuz var geri kalanı da eski yöneticilere. Futbolcularımız tüm maç başlarını ve peşinatlarını aldı.Sadece çok az prim alacakları var.

Sözlü'ye büyük teşekkür

Adana Demirspor Başkanı Aydoğdu,Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye minnettar olduklarını belirterek " Sözlü bize ne söz verdiyse hepsini yerine getirdi.Sözlü başkan bizi arayıp parayı nasıl kullandığımızı nerelere harcadığımızı sorup bilgi alıyor.Eski dönemlerde para nereye gidiyordu belli değil, ama şimdi öyle değil "
Daha yeni Daha eski
Google News