Selahattin Aydoğdu "Şampiyonluğa Giderken Stadyum Neden Dolmuyor ?

Adana Demirspor Kulübü başkanı Selahattin Aydoğdu yaptığı açıklamada taraftarlardan , tribünün dolu olmadığını ve artık bahaneleri bırakarak herkesin stadı doldurmalarını istedi ve yazılı olarak şunları belirtti.

"Sevgili Adana Demirspor Ailesi

İyisiyle, kötüsüyle 2014 yılını geride bıraktık.

Bu yola başlarken koyduğumuz hedeflerden hiçbir zaman şaşmadım. Adana Demirspor'u hakkettiği yer olan Süper Lig'e taşıyarak 2015 yılında büyük taraftarlarımızı mutlu etmek en büyük temennimdir. Bu vesileyle 2015 yılının başta Adana Demirspor olmak üzere tüm spor camiasına ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, Adana Demirspor'un şampiyonluğunun altın harflerle yazılacağı bir yıl olmasını ümit ediyorum.

Şüphesiz bir gerçek var ki; Adana Demirspor gücünü taraftarlarından alan bir camiadır.. Uzun yıllardır alt liglerde yer almamıza rağmen, taraftarlarının Süper Lig'de yer aldığı tek kulüptür Adana Demirspor.

Bu sezon taraftarlarımıza 15 Bin civarında Passolig satarak, bu kategoride PTT 1.Lig'in Şampiyonu ve Spor Toto Süper Lig sıralamasında 8.konumda olmamıza rağmen ligin başından beri artan bir performansımız ve buna zıt olarak artmayan bir taraftar sayımız var.

Özellikle belirtmek isterim ki; son olarak evimizde oynadığımız Osmanlıspor maçında galibiyete sevindim ama; taraftarlarımızın böylesine önemli bir mücadelede tribünleri dolduramamasına üzüldüm.

En önemli gücümüz olan taraftarlarımızın stadı doldurmaları gereken bir günde sadece 7 bin kişinin tribünde yer alması bizi üzdü ve aynı zamanda hayal kırıklığına uğrattı.

Maç günü yağan şiddetli yağmurun ve olumsuz hava şartlarından dolayı tribünlerin dolmamasını kabul etmiyorum. Çünkü bizi buna alıştıran; karda, kışta, yağmurda Adana Demirspor'u yalnız bırakmayan, diğer Kulüpleri kıskandıran ve gururlanmamızı sağlayan hep sizler oldunuz.

Ve şimdi sizlerden bir kez daha büyüklüğünüzü göstererek, pazar günü 13.30'da evimizde oynayacağımız ve ilk yarının son mücadelesi olan Bucaspor maçında stadı doldurmanızı istiyorum. Biliyorum ki sizler yanımızda daha fazla yer aldıkça biz o kadar güçlü olacağız.. Sizlerin desteği, sizlerin duasıyla 2015 yılını bir Milad olarak göreceğiz.

Bir kez daha yeni yılın Camiamıza sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.

En derin Sevgi ve Saygılarımla..."
Daha yeni Daha eski
Google News