Adana Demirspor Kulübünden "Lisanslı Ürün" Duyurusu

Adana Demirspor'un şu anda var olan tek gelir kalıcı gelirlerinden olan "Adana Demir Store" için Adana Demirspor Kulübü yazılı duyuru açıkladı.

Kurumsal bir şekilde, satış amaçlı yapılan ürünler için suç duyurusunda bulunacağı belirtilen ,duyuru şu şekildedir;

"Tüm hakları Adana Demirspor'a ait olan isim, logo, amblem, slogan, desen, renk ve tasarımların (Her ne ad altında olursa olsun tüm fikri mülkiyet haklarının) ve bunların kullanıldığı tüm ürünlerin tasarımı, üretimi, satışı ve dağıtımı hak ve yetkisi, yapılan sözleşme gereğince Matrak Tekstil LTD. ŞTİ.'ye ait bir hak olup Adana Demir Store markası adı altında üretim ve satış yapılmaktadır.
Akla gelebilecek her türlü ticari malın üzerinde İZİNSİZ OLARAK Adana Demirspor yazısı veya logosu, 1940 logosu veya Adana Demirspor marka, logo ve renklerini çağrıştıracak her türlü ibarenin bulunması halinde veya ürettikleri ürünlerin etiket veya ambalajlarında bu yazı ve logoları kullananlar, bu ürünleri üretenler, toptan veya perakende satanlar, satmak amacıyla işyeri ve depolarında bulunduranlar, sabit veya seyyar şekilde satanlar hakkında adli takip yapılmakta ve Cumhuriyet Savcılıklarınca Türkiye’nin her yerinde kamu davası açılmaktadır.
Ürettikleri, sattıkları, depoladıkları bu korsan ürünlerle yakalananlara Adana Demirspor Kulübü'nün yapacağı hiçbir şey yoktur. Adana Demirspor Kulübü tarafından oluşturulmuş "Korsan Ürün Takip ve Hukuk Servisi"nce, bu ürünler hem üretim aşamasında hem de etiketlenme, paketlenme, sevk ve satış aşamalarında çok yakından izlenmektedir.
Yaptığımız sistemli ve sıkı takibin yanı sıra bütün Adana Demirspor taraftarlarının Adana Demirspor'a yardımcı olmasını, korsan ürün almamalarını, satıldığı görülen ve şüphe edilen durumları yetkililere haber vermelerini rica ediyoruz. Aynı zamanda her kademedeki üretici ve satıcıların da Adana Demirspor yazı ve logoları ile 1940 ve Adana Demir Store işaretlerini taşıyan her çeşit ürünü satın alırken korsan ürün olup olmadığına dikkat etmelerinin kendi menfaatleri gereği olduğunu, aksi halde hapis ve ağır para cezası ile mallarına ve araçlarına el konulması yanında, Adana Demirspor'a tazminat ödemek zorunda kalacaklarını bir kez daha hatırlatıyoruz."
Daha yeni Daha eski
Google News