Adana Demirspor Sahasında Giresunspor'u Konuk Edecek

PTT 1.Ligin 19. haftasında Adana Demirspor, kendi saha ve seyircisi önünde Giresunspor'u konuk edecek. 18:30'da başlayacak müsabaka İstanbul bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan tarafından yönetilecek. Volkan Bayarslan ligin ilk yarısında oynanan Adanaspor - Adana Demirspor maçını yönetmiş ve maçın kaderini değiştiren hatalı kararlar vermişti.

Adana 5 Ocak stadyumunda 18:30'da başlayacak Adana Demirspor - Giresunspor müsabakası TRT Spor ve TRT Spor HD kanallarından naklen yayınlanacak.

 

TARAFTAR BU MAÇA YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Adana Demirspor taraftarı yıllardır özlemini çektiği süper lige doğru adım adım giden takımlarını bugün Adana 5 Ocak'ta desteklemeye devam edecek. Stadın büyük bir bölümünün dolması bekleniyor.

 

DEPLASMANDA NAĞMAĞLUP GİRESUNSPOR

sakatlık ve kart cezalarından dolayı 6 önemli oyuncularından yoksun olarak sahaya çıkacak PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, ligde deplasman maçları açısından "namağlup" takım olarak başarı gösteriyor. Bu sezon deplasmanda 8 maç oynayan yeşil-beyazlılar, bu maçlarda yenilgi yüzü görmedi. YarınAdana Demirspor'a konuk olacak Giresunspor, ligde deplasmanda kaybetmeyen tek takım olma unvanını sürdürmek istiyor.

Karadeniz ekibi, deplasmanda oynadığı 8 maçta 2 galibiyet aldı, 6 kez de berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar, deplasmanda yaptığı maçlarda Adanaspor ve Elazığspor'u mağlup etti,Samsunspor, Bucaspor, Denizlispor, Boluspor, Şanlıurfaspor ve Gazi antep Büyükşehir Belediyespor ile berabere kaldı.
Daha yeni Daha eski
Google News