Şimşek Maçı Bırakmadı 1-0

Adana Demirspor sahasında oynadığı maçta Boluspor'u 1-0 mağlup etti. Büyük bir heyecana sahne olan Adana 5 Ocak stadyumunda 81 dakika gol sesi çıkmadı. Maçın son anlarında gelen gol ile stadyumu dolduran binlerce taraftar çoşku ile maçı tamamladı.

ÖNEMLİ DAKİKALAR
9'uncu dakikada Murat'ın pasıyla ceza sahası içerisinde buluşan İsmail Haktan'ın bekletmeden sert şutunda topu Janosevic yumrukladı. Adana Demirspor savunması meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
22'nci dakikada sağ kanattan Hurşut'un ceza sahası içerisine ortasında topu iyi takip eden Özgürcan'ın kafa vuruşunda az farkla auta çıktı.
39'uncu dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Tayfur'un sert şutu az farkla üstten auta çıktı.
60'ıncı dakikada sağ kanatta topla buluşan Timur'un ceza sahası içerisine ortasında meşin yuvarlağı önünde bulan Özgürcan'ın bekletmeden sert şutu kaleci Erdi kontrol etti.
67'nci dakikada ceza sahası dışından Hüseyin Kala'nın sert şutu az farkla auta gitti.
74'uncu dakikada Adana Demirspor gole çok yaklaştı. Hüseyin Kala'nın ceza sahası içerisine ortasında Oğuzhan'ın yatarak vuruşunda top kalecinin ayağına çarparak üst direk oyuna döndü. Dönen topala buluşan Özgürcan'ın şutunuda kaleci Erdi ayağı ile kornere çeldi.
82'nci dakikada Hakan'ın ceza sahası içerisine ara pasında topla buluşan Timur, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0.
Karşılaşma Adana Demirspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

ÖZGECAN İÇİN DEV PANKART
Karşılaşma öncesinde ısınmak için sahaya çıkan iki takım futbolcuları, üzerinde Özgecan Aslan'ın fotoğrafı bulunan siyah tişört giydi. Adana Demirspor taraftarlar ise üzerinde 'Özgecan' yazan siyah dev pankart açtı. Maçın başlamasının ardından ise "Özgecan için bir dakikalık sessizlik" diye bağırarak, bir dakika sustular. Daha sonra 'Özgecan'ın katili idam edilsin' ve 'Özgecan ölmedi kalbimizde yaşıyor' tezahüratları yapıldı.
Daha yeni Daha eski
Google News