Ünal Karaman Ateş Püskürdü "Herkes Ciddi, Disiplinli Çalışacak"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Giresunspor karşısında gol atıp öne geçtikten sonra yedikleri gol için “Bize yakışmadı, bu tarz goller yemek hoşuma gitmiyor” dedi.

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, Kayserispor’un ardından ikinci sırada yeralıyor. Bugün 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Giresunspor ile karşılaşıp 1-1 berabere kalan takımın teknik direktörü Ünal Karaman, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, rakibin etkili ve kanatlarda hızlı oyuncuları olduğunu belirterek, kendilerinin de tedbiri buna göre aldıklarını kaydetti. İlk yarıdaki oyundan memnun olmadığını anlatan başarılı teknik adam, “İkinci yarı daha canlı daha istekli futbolun doğrularını yapan bir takımımız vardı. Yapmış olduğumuz az hatalardan birinde de rakibin golü geldi. Bizim kalitemizdeki takıma maçı gol noktasına taşımışken son dakikalar yaklaştığı anda böyle bir gol yemek yakışmadı. Israrla oyuncularımıza bunu anlatmaya çalışıyoruz. Her şey bir anda olmuyor. Yine çalışmaya devam edeceğiz. Bu tarz golleri yemeyi sevmiyorum. Hoşuma gitmiyor. İnşallah bundan sonraki maçlarda benzer hatalar yapmayız” diye konuştu.

 

ÜNAL KARAMAN "HERKES DİSİPLİNLİ ÇALIŞACAK"

Her maça final havası içinde hazırlandıklarını dile getiren Karaman, sahaya çıkan oyuncunun hiçbir şekilde mazerete sığınmadan oynaması gerektiğine dikkat çekti.Karaman, “Biz burada iş olsun diye zaman geçirmiyoruz. Herkes ciddi disiplinli çalışacak. Üzgünüm bu noktadan sonra maçı vermememiz lazımdı. O puanı kaybetmemiz lazımdı. Umut ediyorum ki bu tarz golleri attıktan sonra benzer goller yemeyiz” dedi.

ERKAN SÖZERİ “BU SEYİRCİ ÖNÜNDE 1 PUAN ÇOK KIYMETLİ”

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Adana Demirspor’un son 10 maçın 8’ini kazanmış, bir mağlubiyet bir beraberlikle çok önemli çıkış yakalamış kaliteli bir takım olduğunu ve buna karşı mücadele ettiklerini söyledi. Derslerini iyi çalıştıklarını anlatan Sözeri, maçın genelinde çok pozisyon vermediklerini ifade ederek, anlık hatalarından geriye düştüklerini ancak bunu da çevirmesini bildiklerini bildirdi. Sözeri, “Böyle bir seyirci önünde alınan bir puan çok kıymetli. Oyuncularımı kutluyorum. Bu kadar gergin bir ortamda alınan bir puan çok kıymetli. Geçen hafta talihsiz bir mağlubiyetin yanında çok da hasar almıştık. 3 oyuncumuz cezalı 2 oyuncumuz sakat. Mevkisel sıkıntılarımız da vardı. Sağ olsunlar futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisi yaptı. Buradan önemli bir puanla dönüyoruz” diye konuştu.
Daha yeni Daha eski
Google News