Ünal Karaman Maçtan Memnun Değil

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise Sarıyer'in hak ettiği bir galibiyet aldığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Takımımın sergilediği performanstan memnun olduğumu söyleyemem. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, idman eksikliğimiz var ancak sahaya çıkardığımız kadro şartlar ne olursa olsun bu kadar basit teslim olmaz. Asla teslimiyetçi ruh içinde olmaz. Bizi sportif direniş bu noktaya getirdi. Kazanımlarımızı tekrar başa sarıp kaybetme lüksümüzün olmadığını düşünüyorum. Futbolcu arkadaşlar da bu bilince ulaşacaklar. Onlara çok fazla da kızamıyorum çünkü aramıza yeni katılanlar var. Zamanla daha iyi olacaklar. Fakat sezon başından beri bizimle birlikte olan arkadaşlarımızın zaman zaman yaptığı hataları kabullenmem söz konusu değil."



Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son hafta maçında Adana Demirspor'u 3-2 yenen Sarıyer'in teknik direktörü Bahri Kaya, karşılaşmanın kendileri açısından her anlamda güzel geçtiğini söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaya, kupaya galibiyetle veda ettiklerini belirterek, "İzleyenlere güzel, gollü bir müsabaka seyrettirdik. Gruptaki ilk galibiyetimiz oldu. Genç oyuncularımız vardı sahada. Onların gösterdiği performans hem maçı lehimize çevirdi hem de ligdeki kadro zenginliği için bana mesaj verdi. Genç oyuncuların performansı ve aldığımız üç puan takıma pozitif enerji verdi. Kendi adımıza güzelliklerle dolu bir mücadele yaşadık. Futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Daha yeni Daha eski
Google News