Ünal Karaman "Mağlubiyetten Önemli Dersler Çıkaracağız"

Adana Demirspor altın değerindeki 3 puanı Alanda deplasmanında bıraktıktan sonra düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman  iki takım oyuncularının ağır sahaya rağmen iyi mücadele ettiğini söyledi.

Futbol adına güzel şeyler ortaya koymaya çalıştıklarını anlatan Karaman, "Zaman zaman sahanın fiziksel şartlarından dolayı bireysel hatalar oldu ve maçı kaybedecek hatayı biz yaptık. Bu bize pahalıya mal oldu ancak oyuncularımın genel anlamda gösterdikleri mücadeleden memnunum" dedi.

Maçı kaybetmelerinden dolayı takımda ciddi hüzün hakim olduğunu belirten Karaman, mağlubiyetten takımın önemli dersler çıkaracağını kaydetti.

Karaman, "İleride gösterecekleri mücadele ile önümüzü daha da aydınlatacaklar. Bu mücadeleyi sonuca çevirecek şekilde önümüzdeki haftalarda sizlere göstermeyi umut ediyorum. Oyuncularıma kızmıyorum, karşı takımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Karaman, oyuncularının samimiyetinden ve vermiş oldukları mücadeleden memnun olduğunu ama hep detayda kaybettiklerini, hata yapmamak için detayın gücüne daha fazla inanacaklarını sözlerine ekledi.

HÜSEYİN KALPAR "KRİTİK ZAMANDA 3 PUAN ALDIK"

PTT 1. Lig'de sahasında Adana Demirspor'u 1-0 yenen Albimo Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, yağışlı ve ağır bir zeminde iyi mücadele ederek 3 puan aldıklarını söyledi. Kalpar, maçından ardından düzenlenen basın toplantısında, çok önemli bir maça çıktıklarını belirtti. Bu tür maçlarda ve hava koşullarında çok iyi mücadele etmek gerektiğini vurgulayan Kalpar, şöyle devam etti:
"Onlar da puan almak istiyordu, biz de puan almak istedik. Yağışlı ve ağır bir zeminde iyi mücadele ederek 3 puanı aldık. Adana Demirspor, bulunduğu yeri ve daha iyisini hak ediyor ancak biz ileriyi düşünebilme adına bir maça çıktık. Yoksa yerimizde sayacaktık. Belkide geriye gidecektik. Kritik bir yerdeydik. Bu kritik yerden, kritik noktada ileriye gitme anlamında önemliydi. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Adana Demirspor'a da bundan sonra başarılar diliyorum."

 
Daha yeni Daha eski
Google News