8 Mart Kadınlar Gününde Gaziantep'te Yaşanan Rezalet

Türkiye Bayanlar Futbol 1. Ligi'nde mücadele eden Adana İdmanyurdu takımımız, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü anısına Gaziantep Gazikent Kadın futbol takımıyla düzenlenen bir maça çıktı. Gaziantep' te oynanan müsabakada son 5 dakikaya 4-0 önde giren Adana temsilcilerimize önce tribünden daha sonrada saha içerisinde görülmemiş bir  terbiyesizlik yapıldı.

Sözde  8 Mart Dünya Kadınlar gününde ,Adanalı Kadın Sporcularımız, sahaya inen Gaziantepli olduğu iddia edilen erkek taraftarlarca darp edildi.

Konu hakkında o maçta bulunan bir sporcu şu ifadelerde bulundu "Maçın 80.dakikasında 4-0 önde olduğumuz halde kırmızı kartla oyun dışında kalan kızın sporcumuza saldırmasıyla beraber tüm rakip takım ve taraftarlardan dayak yedik. Bıçak çekenler bile oldu.5 oyuncumuz hastaneye kaldırıldı darp raporu aldık. Şikayetçi olduk.kadinlar gununde erkek taraftarlardan dayak yedik. Ayrica guvenlik gorevlisi olarak sadece 2 tane polis vardi. Üstelik ambulansta yoktu. Can güvenligimiz yoktu. Zaten macn başından sonuna kadar rakip takimin hocası Casim Karalar ve eşi bu kızlarn ayagini kırın öldürün diye bagiriyolardı. Hakemde bunlari duyuyordu. Zaten taraftar sahaya inince ilk önce hakemler kactı..Biz kendi evimizde anteple oynadgmz macta antpe takimina karşi en ufak bir saygısızlık bile yapmadık"

mavisimsekler.com sitesi olarak böylesi bir günde, böyle bir rezalete izin veren başta Gaziantep idaresine ,daha sonrasında sahaya inip sözde  erkek olan müsveddelere yazıklar olsun !
Daha yeni Daha eski
Google News