Adana Demirspor 90'da DELLENDİ

Adana Demirspor PTT 1.Ligin 25. haftasında kendi sahasında Elazığspor'u 2-1 mağlup ederek en yakın rakibi Osmanlıspor FK 'ya 4 puan fark atarak ŞAMPİYONLUĞA bir adım daha yaklaştı.

Adana Derbisinde küfür etmemesine rağmen , gözlemcinin raporuyla ceza veren TFF'ye inat takım otobüsünü stadyuma kadar binlerce taraftar meşaleler yakarak getirdi. Taraftarlar 20 yıllık özlemide ardında alarak tezahüratlarla , stadın cezalı olmayan bölümlerinde takımı destekledi.

Adana Demirspor - Elazığspor maçının ilk yarısı oldukça etkisiz geçti ve Adana Demirspor aradığı golü bulamadı ve ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında sahaya ağırlığını koyan Adana Demirspor 64. dakikada Özgürcan Özcan'ın sağdan yaptığı ortaya ters vuruş yapan Murat'ın ayağından 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Bu golün ardından ataklarını artıran Adana Demirspor, maçın 80. dakikasında Taner'in serbest vuruştan attığı gole engel olamadı. 1-1

1-1 lik sonucu yeterli bulmayan Mavi Şimşekler bu golün ardından , Elazığ kalesine ataklarını artırdı ve muhteşem gol 90. dakikada Artun Akçakın'dan gelince tribnler kelimenin tam anlamıyla DELLENDİ...

Şampiyonluk geliyor ADANA DEMİRSPOR 'lu...

DELLEN !!!
Daha yeni Daha eski
Google News