Adana Demirspor 90'da DELLENDİ

Adana Demirspor PTT 1.Ligin 25. haftasında kendi sahasında Elazığspor'u 2-1 mağlup ederek en yakın rakibi Osmanlıspor FK 'ya 4 puan fark atarak ŞAMPİYONLUĞA bir adım daha yaklaştı.

Adana Derbisinde küfür etmemesine rağmen , gözlemcinin raporuyla ceza veren TFF'ye inat takım otobüsünü stadyuma kadar binlerce taraftar meşaleler yakarak getirdi. Taraftarlar 20 yıllık özlemide ardında alarak tezahüratlarla , stadın cezalı olmayan bölümlerinde takımı destekledi.

Adana Demirspor - Elazığspor maçının ilk yarısı oldukça etkisiz geçti ve Adana Demirspor aradığı golü bulamadı ve ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında sahaya ağırlığını koyan Adana Demirspor 64. dakikada Özgürcan Özcan'ın sağdan yaptığı ortaya ters vuruş yapan Murat'ın ayağından 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Bu golün ardından ataklarını artıran Adana Demirspor, maçın 80. dakikasında Taner'in serbest vuruştan attığı gole engel olamadı. 1-1

1-1 lik sonucu yeterli bulmayan Mavi Şimşekler bu golün ardından , Elazığ kalesine ataklarını artırdı ve muhteşem gol 90. dakikada Artun Akçakın'dan gelince tribnler kelimenin tam anlamıyla DELLENDİ...

Şampiyonluk geliyor ADANA DEMİRSPOR 'lu...

DELLEN !!!

1 Yorumlar

  1. çilekeş demirsporlu22 Mart 2015 13:17

    Bundan sonra stresi bol sıkıntılı maçlar oynayacağız çünki sona yaklaşıyoruz mühim olan galip gelmek iyi oyun kötü oyun farktemez,rakiplerimizin puan kaybetmesi çok önemli ama mühim olan bizin puan kaybetmememiz yoksa rakiplerimizin yenilmesinin hiç bir değeri olmaz.Sabırla mücadeleyi bırakmadık altın değerinde 6 puan aldık emeği geçen herkesi tebrik ederim.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski
Google News