Tamer Gülcan "Adanaspor Maçını Kazanmak İstiyoruz"

PTT 1. Lig'de 3-0 geriye düştüğü maçta lider Kayserispor ile 3-3 berabere kalan Adana Demirspor'un basın sözcüsü Tamer Gülcan, final havasında geçen karşılaşmada iyi oynamalarına rağmen galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Gülcan, hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile oynadıkları maçta takımlarının iyi performans sergilediğini ifade etti.

Karşılaşmaya Kayserispor'un iyi başladığını ve bulduğu gollerle 3-0 öne geçtiğini, farkı kapatmak için baskı yaptıklarını ve bunun sonucu aldıklarını belirten Gülcan, şöyle konuştu:

"Final havasında geçen maçta iyi oynamamıza rağmen galibiyeti kaçırdık. 3-0'dan sonra 3-3 olan sonuç, 4-3 olabilirdi ancak zaman, galibiyeti engelledi. Kayseri'de galibiyeti kaçırdık. Kayserispor karşısında aldığımız sonuç, takımımız için büyük başarı. Önümüzdeki maçları da final gibi görerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Adana Demirspor artık Süper Lig'e koşan bir takım. Taraftarları, sivil toplum kuruluşlarını, yerel yönetimleri, herkesi takıma destek olmaya davet ediyorum."

ADANASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ
Gülcan, hafta sonu Adanaspor ile derbi maçta karşılaşacaklarını hatırlatarak, zorlu müsabakanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi.

Adanaspor maçının önemine dikkati çeken Gülcan, "Bu karşılaşmada galibiyet hedefliyoruz. Adanaspor, güçlü takım ancak biz de Süper Lig'e oynuyoruz. Şampiyonluk yolunda Adanaspor maçını kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Gülcan, derbi karşılaşmanın centilmenlik içerisinde geçmesini de diledi.
Daha yeni Daha eski
Google News