Yiğitcan Erdoğan "O mutlu güne ulaşmaya yemin etmiş bir topluluğuz"

Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Ümit Onatça ve Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Adana’daki spor basınıyla bir araya gelerek genel bir değerlendirme yaptı.

Sezon başında yakaladıkları birlik ve beraberlik ortamının Adana Demirspor’u çok mutlu bir tabloya getirdiğini ifade eden mavi-lacivertli kulübün basın sözcüsü Tamer Gülcan, “Çok büyük bütçelerle kurulan bazı takımların puan cetvelinde çok daha üzerinde yer alıyoruz. Bu kenetlenme her zaman devam edecek. Bizler için her maç çok önemli. Hafta sonu Adanaspor ile oynadığımız derbi karşılaşmasını kazanarak taraftarımızı ve camiamızı mutlu ettik. Onlar mutlu olunca bizler de gurur duyuyoruz. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor deplasmanı var. Teknik direktörümüz Ünal Karaman nezaretinde çalışmalarımızı yine aynı titizlik ve ciddiyet içerisinde sürdürüyoruz. Antalya’dan puan ya da puanlarla dönüp o mutlu günlere bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

İçerisinde Adana Demirspor’un simgelerini taşıyan armağanların bulunduğu 1940  hediye paketi projesinin hayata geçirdiklerini kaydeden Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Ümit Ontça, “Bu konuda Kulüp Başkanımız Selahattin Aydoğdu ile birlikte, Adana Valimiz Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ile görüşüp projemizi daha da detaylandıracağız. Kampanyamıza ilk desteği veren ve her zaman için Adana Demirspor’a desteklerini esirgemeyen Kulak Ailesi’ne ayrıca teşekkür ediyoruz. İş dünyamızdaki dost ve arkadaşlarımızın da bu projeye destek vereceğini umut ediyoruz. Aldığımız olumlu tepkiler de bu yönde” diye konuştu.

 

PASSOLİG’DEN DEMİRSPOR TARAFTARINA TEŞEKKÜR

Onatça “Passolig yetkilileri bizlerle yaptıkları görüşmelerde, passolig satışlarında 23 binleri geçen Adana Demirspor taraftarının hiçbir zaman için kendilerine zorluk çıkarmadığını, bu satışların çok altında bulunan birçok bölgede inanılmaz sıkıntılarla karşılaştıklarını ilettiler. Passolig yönetimi bu nedenle taraftarımıza sonsuz teşekkürlerini de bildirdi” şeklinde konuştu.

 

KAPTAN YİĞİTCAN’DAN DA DEĞERLENDİRME

Birlik, berberlik ve aile ortamını çok erken yakalamanın avantajıyla lige başladıklarını belirten Adana Demirspor Takım Kaptanı Yiğitcan Erdoğan ise, “Mutlu günlere kavuşmaya inanmış, yemin etmiş bir oyuncu kadrosuna sahip olduğumuz için inanılmaz mutluyum. Biz her takıma saygı duyuyoruz. Ancak,  içeride de, dışarıda da her  maça kazanmak için çıkıyoruz. Performansımızı daha da arttırarak o özlenen tabloyu yakalayacağız” dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News