Adana Demir Nereye, Taraftar Oraya

Ptt 1'inci Ligi'nde deplasmanda Samsunspor yenilgisiyle play off hattının 6 puan gerisine düşen Karşıyaka, bugün şampiyonluk adaylarından Adana Demirspor'umuzu ağırlayacak.

Atatürk Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak maçı İlker Meral yönetecek. TRT Spor'un ekranlara getireceği mücadelede yeşil kırmızılı ekibin cezası nedeniyle kapalı tribüne seyirci alınmayacak. İç sahadaki son Manisaspor maçını kapalı tribünden izleyen taraftarlar, diğer tribünlere de giremeyecek. Bilet fiyatları açık tribün ve misafir kale arkası 10 TL.

ADANA DEMİRSPOR TARAFTARI İZMİR DEPLASMANINDA
Adana Demirspor taraftarları bu maçtada takımını yalnız bırakmayacak. Adana 'dan kalkan 16 otobüs ile İzmir'e deplasman yapan taraftarların, maç saatine kadar İzmir Atatürk stadyumunda 1500 kişi olması bekleniyor.

SHUKUROV YOK
Karşıyaka'da dalak büyümesi nedeniyle tedavi gören Can Erdem ile Azerbaycan Milli Takımı'ndan mazeretsiz olarak geç dönen Shukurov forma giymeyecek. Ligde bitime 9 maç kala Karşıyaka 36, ikinci sırada bulunan Süper Lig adayı Adana Demirspor 48 puanda bulunuyor.

İzmir'deki son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alan Karşıyaka iç saha performansına güvenirken, mutlak kazanmaları gereken bir 90 dakikaya çıkacaklarını söyleyen teknik sorumlu Ayhan Akman, "Puan kaybına tahammülümüz yok. Hedefimiz galibiyet" dedi.

SHUKUROV'A KIRMIZI KART

Karşıyaka yönetimi, Azeri sağ bek Mahir Shukurov'u süresiz kadro dışı bırakmaya hazırlanıyor. Teknik sorumlu Ayhan Akman, Azerbaycan Milli Takımı'nın Malta ile oynadığı maç için gittiği ülkesinden 3 gün geç döndüğü için antrenmana almadığı 33 yaşındaki futbolcuyu takımda düşünmediğini bildirip Adana Demirspor maçının 18 kişilik kadrosuna almadı. Yönetimin bu yüzden Azeri oyuncuyu kadro dışı bırakabileceği belirtildi. Bu sezon ligde 19 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu 2 gol attı.
Daha yeni Daha eski
Google News