Adana Demirspor Kulübünden Açıklama Geldi

Kamuoyuna;
Dün bazı medya organlarında çıkan transfer yasağı ve 3 puan silme cezası haberinin sebebi aynı günün akşamında oynanan Adana Demirspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında ortaya çıkmıştır. Bir takım ayak oyunları ve gazete haberleri ile algı operasyonları yaparak saha sonuçlarını, tribünleri ve spor kamuoyunu manipüle etmek spor tarihimizde bazılarınca övgüyle karşılanan bir olay olarak yerine almakta ise de Adana Demirspor camiası bu olguların her daim karşısında olmaya devam edecektir.

Ulusal medyanın merkezi olan İstanbul da sırça köşklerinde oturup Adana şehrine ve şehrin başarıya inanmış takımına bakarak gerçek dışı haber yapan gazeteci ve/veya medya mensubu olarak kendilerini tanıtan ancak ne ülkede nede şehrimizde itibarı olmayan şahıs ve kurumların kronik alışkanlıkları olan “meyve veren ağacı” taşlama zihniyeti ile hareket edeceklerine dünyada ki bütün futbol kulüpleri ile ilgili bilgi alma ve karar vermeye yetkili kurum olan  FIFA ile temas kurabilirlerdi. Cehaletlerinin ve bilgisizliklerinin hat  safhada olduğu aşikar olan ve emir komuta zincirinde hareket ettikleri için iletişim adreslerini bulamayacaklarından aşağıdaki iletişim  bilgileriyle  gerçek dışı haber yapan bazı medya çalışanları veya ilgili hukukçuları Adana Demirspor’un devam eden veya ceza almasına sebebiyet verecek herhangi bir dosyasının olup olmadığını rahatlıkla sorulabileceği gibi sporun kültürünün olmazsa olmazı olan edep ,ahlak  gibi erdemler kalmış ise camiamızdan ve şehrimizden özür dileyecekleri aşikardır.
FIFA-Strasse20,
P.O.Box8044Zurich;Switzerland
Tel: +41-(0)432227777
Fax: +41-(0)432227878
Ayrıca zahmet edip tarafsız bir  spor hukukçusuna  sorsalardı ceza alma sürecinin nasıl işlediğini  öğrenemez ise de belki ezberleyebilirlerdi. Tekrar üstüne basarak belirtmek isteriz ki ; Adana Demirspor Kulübü’nün puan silme cezasına sebebiyet verebilecek FİFA veya UEFA dosyası bulunmamaktadır.

Dün akşamki maç özelinde de görüldüğü üzere rant ve kirli oyun peşinde koşmayı düstur edinmiş kişiler; Adana Demirspor camiasını süper lig yolunun dışında tutmayı hedeflemektedirler. Dün medya ile başlayan operasyon akşam futbol müsabakası ile devam etmiştir. Bugün ve yarın oynanacak müsabakalarda bu oyunun devam edip etmeyeceği hep birlikte dikkatle izlenecektir. Dün tüm camiamız adına masaya yumruğunu vuran ve başarılarımızın mimarı değerli hocamız sayın Ünal Karaman gibi yumruğumuzun haksızlıkların  ve haksızların başına ineceğinden kimsenin şüphesi olmasın.

Burada Güzide kulüplerimizi töhmet altında bırakmadan, alınlarının teriyle aldıkları puanlara Saygısızlık etmeden, ebedi dost ezeli rakip takımlarımızın ve kulübümüzün Maçlarını yukarıda bahsettiğimiz çerçevede gerek 6222 sayılı yasa ve Türk Ceza Kanunu gerekse TFF ve FİFA talimatları çerçevesinde Cumhuriyet Savcıları ve TFF Gözlemci ve yetkililerince hassasiyetle takip edilmesini buradan da bir kez daha duyuruyoruz.

Bilgi ve gereği kamuoyuna ve ilgililere saygıyla duyurulur.

Adana Demirspor Kulübü

Adına Hukuk Kurulu Temsilcileri

Av.Demet Ertem-Av.Dursun Küçük
Daha yeni Daha eski
Google News