Adana Demirsporlular Derneğinden Çağrı "İlk Bayrağı Hüseyin Sözlü'nün Asmasını Bekliyoruz"

1995 yılından bu yana sonunu görmeden, bilmediğimiz “ZAFERE DOĞRU” bir yola çıktık. Bu yol düştüğümüz yere tekrar çıkmaktı. En büyük olan Adana Demirspor’umuzu, en üst ligde, layık olduğu yerde mücadele verebilmesiydi. 20 yıldır mücadele veriyoruz. Bir ay, bir hafta, bir gün değil, bir saniye bile yalnız bırakmadan.

Hepimizin bildiğini Türkiyeye de öğrettik ve Türkiye şunu kabul etti; “Büyük Adana Demirspor taraftarı”. Bize, büyük Demirspor taraftarına bu günlerde bu coşku “YETMEZ”.
Büyüklüğümüz sevdamızdan, bağlılığımızdan, vefamızdan, cefamızdan, Adana milliyetciliğindendir. Büyük Demirspor taraftarı her taraftarın yaptığından fazlasını yapar. Telefonda, masada, sosyal medyada, işyerinde şampiyonluğu konuşuyoruz. Statta varız, ama “YETMEZ”. Son 7 hafta 7/24 yaşamamız, yaşatmamız lazım.

Şampiyon Adana Demirspor diyorsak; Artık bu şehirde baktığımız her yerin mavi lacivert olmasının vakti gelmiştir ve geçmiştir bile. Yolların, balkonların, arabaların, işyerlerinin mavi lacivert olmasının vakti gelmiştir ve geçmiştir bile. BAYRAKLARIMIZI ASALIM.

Ve ilk bayrağıda, bunu en çok hak eden Adana Büyük Şehir Belediyesinin Sn. Hüseyin SÖZLÜ başkanın asmasını bekliyoruz.
Boya tüm şehiri ŞAMPİYON yaz her yere, GELİYORUZ biz…
Daha yeni Daha eski
Google News