Hakan Kutlu "Kazanacak Güçteyiz"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Samsunspor maçındaki mağlubiyeti telafi edip Adana Demirspor maçından galibiyetle ayrılmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu gözetiminde GASKİ Spor Tesislerinde çalışmalarını sürdüren futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Kendi sahalarında Samsunspor'a karşı aldıkları mağlubiyeti ve deplasmanda karşılaşacakları Adana Demirspor maçını değerlendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu," Son 7 maçın 6'sını kazanmış bir takım görünümündeydik. Samsunspor için de çok önemli bir maçtı. İl golü duran toptan yiyene kadar gerçekten istediğimiz oyuna yakın oynadık, pozisyonlara girdik, oyunun hakimiydik ama şansız bir şekilde kornerden bir gol yedik. Daha sonra yine duran toptan gol yedikten sonra 2-0 geri duruma düştükten sonra konsantrasyon bozukluğu yaşadık ama oyunu iki yarıda değerlendirmek lazımdı. Biz gol yiyene kadar ve gol gedikten sonraki bakış açısıyla baktığınız zaman oyuna iyi başlayan ve gol yedikten sonra kötü oynayan bir takım görüntüsündeydik. Geri kalan maçlarda bir tane kaybetme firemiz vardı. Bunu da Samsunspor maçında kullandık. Play off hedefindeysek kalan 6 maçın 6'sını da almak zorundayız. Biz takımımıza güveniyoruz. Haftaya yine zor bir maç oynayacağız. Kazanacak güçteyiz. İki takım için de yine önemli bir maç ama biz kazanmak istiyoruz. İnşallah kazanıp şehrimize döneriz. Ufuk'un ufak bir sakatlığı var. Maç günü bakacağız. Başka da bir eksiğimiz yok" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un, Adana Demirspor ile Cuma akşamı saat 19.00'da 5 Ocak Stadyumunda oynayacakları karşılaşmanın akşam saatinde olması nedeniyle antrenmanlarını maç gününe kadar akşam yapacağı öğrenildi.
Daha yeni Daha eski
Google News