Maruf Güneş "Rakibimiz Adana Demir'in Maçları Niye Gece...Bizimki Gündüz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, 8 puan üzerinde ve lig 2.si olan Adana Demirspor'u kendine rakip belledi. Maruf Güneş 8 günde 3 maça çıkacak olmaları nedeniyle maç programlarına tepki gösterdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Güneş, Şanlıurfaspor için "çifte standart" uygulandığını savunarak geçen hafta yaklaşık 30 derece sıcaklıkta saat 14.00'te Bucaspor ile karşılaştıklarını hatırlattı. Bu hafta ise yine aynı saatte 25 Nisan Cumartesi günü Altınordu ile karşılaşacaklarını aktaran Güneş, bu maçtan iki gün sonrada da Denizlispor ile hafta içi karşılaşacaklarını ve ardından 3 gün sonra iseGiresunspor deplasmanına çıkacaklarını belirtti.

Güneş, söz konusu maç programlarının Güneydoğu temsilcisini dezavantajlı duruma getireceğini savunarak, şunları kaydetti: "Rakibimiz, Adana Demirspor 11 günde 3 maç oynayacak. Bunların ikisini kendi sahasında birini ise deplasmanda oynayacak. En önemli sorunlardan biri de rakibimizin tüm maçlarının gece olması. Şanlıurfaspor'un maçlarına baktığımızda ise 2'si gündüz birisi gece. Gece maçını kendi sahamızda, gündüz maçlarını ise deplasmanda oynayacağız. Biz burada art niyet arıyoruz. Bu maç programlarını yapanların neye hizmet ettiklerini anlamakta zorluk çekiyorum."

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) program yaparken daha duyarlı olması gerektiğini öne süren Güneş, TFF'nin tüm takımlara eşit mesafede durmasını arzuladıklarını belirtti. Güneş, maçların tarihlerinin birbirine çok yakın olması nedeniyle idman eksiklikleri bulunacağını ve vakitlerinin büyük bir bölümünün yolda geçecek olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.
Daha yeni Daha eski
Google News