Erkan Sözeri "Ben böylesine talihsiz bir sezon öncesi yaşamadım"

Adana Demirsporumuzun Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kısıtlı bir kadroyla Samsunpor maçına çıkma gibi bir durumun söz konusu olabileceğini söyledi.

Samsunspor maçı hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Mavi-Lacivertli ekibimizde teknik patron Erkan Sözeri, sakatlıkların üst üste gelmesinin büyük bir talihsizlik olduğunu söyledi.

Sözeri, ‘’Fevzi 4-5 ay, Vederson 1 ay, Mehmet Taş ise yaklaşık 3-4 hafta takımdan uzak kalacak. Sercan Kaya’yı ise Samsunpor maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Ben bugüne kadar böylesine talihsiz bir sezon başı kampı yaşamadım. Bu bizim antrenmanlarımızdan kaynaklanmayan darbeye dayalı sakatlıklar. Yaşanan sakatlıklar sonrasında Samsunspor maçına kısıtlı bir kadroyla gitme durumumuz var. Ama oyuncular ve biz bunun farkındayız. Futbolcularımız Samsun maçına çok iyi konsantre oluyor. Bizim sahaya çıkacağımız kadro ile Samsun maçından iyi bir sonuçla döneceğimizden şüphemiz yok. Bütün handikaplara rağmen bu maçtan mutlu olarak Adana’ya döneceğiz. Maalesef talihsiz başlayan ve talihsiz süren sezon başı kampımızı tam tersi ilk maçımızla güzel bir sonuçla bitireceğiz’’ diye konuştu.

‘4-5 OYUNCU ALACAĞIZ’

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Sözeri, sözlerini şöyle tamamladı;

‘’ Transfer artık şart oldu. Daha çok kamptan dönen hazır oyuncularla ilgili çalışmalarımız sürüyor. 4-5 oyuncuyla temas halindeyiz. En kısa sürede kadromuza katmayı planlıyoruz. Yönetimimizde çok hassas bir şekilde transferleri yapmaya çalışıyorlar. İlk iki maçımızı hasarsız bir şekilde atlatıp Milli maç arasının bize ilaç gibi geleceğini biliyoruz. Kurduğumuz kadrodan eminiz. Bütün aldığımız oyunculara kefilim. Göreceksiniz uzun vadede bu oyuncular bu takımı zirvede ve zirveye yakın olarak götürecekler. Sonuç itibariyle Samsun maçında rakibimize çok güçlü bir refleks gösterip maçı kazanmak istiyoruz. Özgüven, kalite, her ne kadar da fiziksel olarak tam hazır olmasak bile bu güce sahibiz.’’  

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Mavi-Lacivertli takımın Bolu kampı tüm hızıyla devam ediyor. Samsunspor maçı öncesi taktik çalışmalarını sürdüren ekip pas ve şut çalışmasına ağırlık verdi.

Günü tek antrenman yaparak tamamlayan takımımızda 4-5 ay sahalardan uzak kalacak olan Fevzi de arkadaşlarına destek vermek için saha içinde yapılan toplantıya katıldı.

Daha yeni Daha eski
Google News