Erkan Sözeri "Tek düşüncemiz Samsunspor maçından mutlu ayrılmak"

Adana Demirspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3. etap çalışmalarına Bolu’da başladı. Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde akşam saatlerinde antrenmanlara başlayan Mavi-Lacivertliler, yenilenme idmanı yaptı. Oyuncularla sahada toplantı yapan Erkan Sözeri, 21 Ağustos Pazar günü saat 19.30’da deplasmanda oynanacak olan Samsunspor maçına kadar çalışmalarını burada sürdüreceklerini söyledi.

Samsunspor maçının önemine değinen tecrübeli teknik adam Sözeri, ideal kadronun en yakın zamanda oluşturulacağını açıkladı. Sözeri, ‘’3. ve son etap çalışmalarımızı Bolu’da tamamlayarak buradan direkt olarak Samsun’a hareket edeceğiz. Oyuncularımıza vermiş olduğumuz iznin ardından yeni sezon hazırlıklarımıza süratle devam ediyoruz. Şu an için tek düşüncemiz Samsunspor maçından mutlu ayrılmak. Bunun için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Futbolcu kardeşlerimiz de antrenmanlarda büyük efor sarf ederek ellerinden geleni yapıyorlar. İyi bir takıma sahibiz. İnşallah bu birlik ve beraberlik içerisinde ilk maçımızı kayıpsız geçeceğimize inanıyorum’’ diye konuştu.

Mavi-Lacivertli takım ikinci çalışmasını ise bu sabah yaptı. Dayanıklılık koşusu ile başlayan idman, dar alanda pas çalışması ile son buldu. Bu arada tecrübeli oyuncu Ozan İpek de Bolu’da takımla ilk çalışmasını yaptı.
Daha yeni Daha eski
Google News