Erkan Sözeri "İnşallah kestiğimiz kurban kabul olur"

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Adana Demirsporumuz akşam üzeri yaptığı antrenman öncesi 2016-2017 sezonunun başarılı geçmesi için kurban kesti.

Teknik heyetimiz ve futbolcularımız yapılan idman öncesi sezonun başarılı, sakatsız ve kazasız geçmesi temennisiyle kurban kesti. Tüm futbolcularımız kurban kesilirken başında beklerken üzerlerindeki şanssızlığın dağılması için dua etti.

Teknik Direktörümüz Erkan Sözeri yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürerken, Mavi-Lacivertli oyuncularımız topla birlikte koordinasyon çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümlerinde ise taktik içerikli çalışmalar gerçekleştirildi.

Teknik patronumuz Erkan Sözeri, ‘’İyi bir ekibe sahibiz. Son günlerde çok sakatlık veriyoruz. İnşallah kestiğimiz kurban kabul olur’’ diye konuştu.

FEVZİ AMELİYAT OLDU

Adana Demirsporumuzun Bolu kampında sağ omuz tendonu yırtılarak sakatlanan kaleci Fevzi Elmas, ameliyat oldu. Ankara’da özel bir hastanede başarılı bir operasyon geçiren tecrübeli kaleci, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Ameliyatının iyi geçtiğini anlatan Fevzi, ‘’İnşallah en kısa sürede takımıma dönüp elimden gelen katkıyı vermek istiyorum’’ dedi.

Daha yeni Daha eski
Google News