Erkan Sözeri'nin maç sonu açıklamaları

2-2 biten Adana Demirspor - Altınordu maçının ardından teknik direktör Erkan Sözeri açıklamalarda bulundu.

Erkqn Sözeri "Maça iyi başladık ama sonunu getiremedik, golü erken bulmamız sevindirici ama Altınordu çok koşan bir ekip ve biz yeterince konsantre olamadık. Hafta içi rakip başkanlarının açıklaması ise, Altınordu'yu ekstra motive edeceğini tahmin etmiştik, öyle de oldu...

Kötüydük, ilk yarının son 15 dakikası hariç, bize yakışmayan bir futbol oynadık, yapacak birşey yok. İçerdeki maçları kazanmak lazım ama malesef bugün kazanamadık. Taraftarında güzel bir desteği vardı ama malesef onları üzdük. Bu durumu deplasmanda kazanarak telafi edeceğiz. Bugün sahada mücadele yoktu diyemem, oyuncularım mücadele etti ama hala sistem karmaşası yaşıyoruz. Bu durumu çözmemiz lazım, daha fazla tekrar yapıp, daha fazla antrenman yaparak çözeceğiz. Özellikle maçın ikinci yarısı rakip atakları çok tehlikeliydi, gol pozisyonlarına girdiler, atabilirlerdi... Sadece defans sorunuda değil, takım olarak kendi evimizde 2 gol yemek yakışmadı bize.

KAPRİSLİ OYUNCUYU OYNATMAM

Sakatlar hakkında kendine yöneltilen bir soruyu cevaplayan Erkan Sözeri ,Vedersonun Urfa maçında sahada olabileceğini belirtirken, Onur Akbay'ı kadro dışı bıraktığını belirtmesi şok etkisi yarattı. 

Onur Akbay için "Madem sordunuz söyliyeyim, Antrenmanda kapris yapan, profesyonel davranmayan futbolcu kadroda yer alamaz" dedi.

Daha yeni Daha eski
Google News