Demirspor Manisa Deplasmanına Hazırlanıyor

Adana Demirspor deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Düz koşu ile başlayan antrenmanda kuvvet ve dayanıklılığa dayalı istasyon çalışması yapan Mavi-Lacivertli oyuncular daha sonra dar alanda çift kale maç yaptı.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ve yönetim kurulu üyeleri antrenman öncesi futbolcularla toplantı yaparak sıkıntıların en kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Başkan Sedat Sözlü, teknik heyet konusunda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görüşmeler yaptıklarını belirtirken bir an önce bu konuyu sonuca bağlayacaklarını söyledi.

Sözlü, ‘Yaşanan teknik heyet değişikliğinin ardından takımın başında U21 Teknik Sorumlumuz Cengiz Hoşfikirer’i getirdik. Şu an çalışmalar Cengiz hocamız nezaretinde devam ediyor. Oyuncularımıza sonuna kadar inanıyoruz. Takımın başına kısa sürede bizi hedefe taşıyacak bir teknik direktörü getireceğiz. Teknik heyette yapılacak kan değişimini de inşallah Adana Demirspor'a iyi gelir. Önümüzde Manisaspor deplasmanında oynayacağımız 90 dakikalık bir sınav var. Bu kadronun Manisa’daki sınavdan başarılı bir şekilde geçeceğine inanıyoruz’’ diye konuştu.

Takımın teknik patronu Cengiz Hoşfikirer de takımın başına gelecek teknik heyete futbolcuları en hazır şekilde teslim etmek için yoğun tempoda çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi. 

Daha yeni Daha eski
Google News