Engin İpekoğlu "kazanılacak ve kaybedilecek çok puan var"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, 1-1 berabere kaldıkları Ümraniyespor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Şampiyonluğa giden bir takımsanız 1. golden sonra 2. golü de bulmanız gerekir" dedi.

TFF 1. Lig'in 9. haftasında Ümraniyespor ile Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ve Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmasının ilk yarısında kötü oynadıklarını belirten Engin İpekoğlu, "Oyuncularım saat 13.00'de oynamaya alışık değiller. Uyanamadılar diye düşünüyorum. İkinci yarının başında bulduğumuz golle birlikte birkaç tane daha bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. O pozisyonları değerlendirseydik, belki sahadan 1 puanla ayrılmamış olurduk. Ümraniyesporu'n da pozisyonları var. Ortada giden bir maçtı. Şampiyonluğa giden bir takımsanız 1. golden sonra 2. golü de bulmanız gerekir. Oyunun sonunda doldur boşaltlarla penaltı oldu. Sahadan birer puanla ayrıldık. Önümüze bakacağız. Oynanılacak çok maç, kazanılacak ve kaybedilecek çok puan var" şeklinde konuştu.

Ümraniyespor cephesi

Bulundukları konumdan dolayı her maçın puanının değerli olduğunu söyleyen Sözeri, "Bandırma'yı yendik, kupada Afyon'u eledik. Bugün de 1-0'dan dönüş yaptık. Bunlar kazanma alışkanlığı açısından olumlu şeyler. Maçta ilk yarının hakimi bizdik. Rakibimize hiç pozisyon vermedik. İkinci yarıda bireysel hatamızdan dolayı golü yedik. 90 dakikada rakibimize 1 pozisyon verdik. Biz daha fazla pozisyona girdik. Maçı penaltı ile olsa da çevirmesini bildik. Oyuncularımı kutluyorum. Kazanmayı hak edecek kadar oyuncularımız iyi oynadı. Maalesef bugün olmadı. Futbolda bunlar var. Adana Demirspor'a da başarılar diliyorum" diye konuştu. 

Daha yeni Daha eski
Google News