Maçın ardından ilk açıklamalar

TFF 1'nci Lig'de Adana Demirspor'a ilk yarı ve ikinci yarının son dakikalarında yediği gollerle 2-1 mağlup olan Manisaspor'da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, çok üzgün olduklarını söyledi.

teknik direktör Karafırtınalar, maç sonunda, "İlk yarının sonu ve ikinci yarının sonunda goller yedik. Oyunun tamamında dikkatli olmamız gerekir. Maça iyi hazırlanıp Adana Demirspor'u iyi etüt etmiştik. Oyun olarak da istediğimizi yaptık. Futbolcularım antrenmandaki tüm isteklerimi yerine getirdiler. Ancak rakip kaleci iyi günündeydi. Bundan sonra acilen toparlanmaya çalışacağız" dedi.

İPEKOĞLU'NUN İLK MAÇ SEVİNCİ

Adana Demirspor'un başında ilk maçına Manisaspor karşısında çıkan Teknik Direktör Engin İpekoğlu, 3 puanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İpekoğlu, 90 dakika sonrası, "Göreve geldiğim ilk maçta 3 puan bizi mutlu etti. Karşılaşmada zaman zaman iyi oynadık. Ancak oyunun tamamında oynadığımız futbolla hedefe oynayan bir takım gibi gözükmedik. Maç boyunca 8 sarı kart gördük. Takımdaki bu gerginliği önlemek zorundayız. Son 20 dakika daha sakin oynadık. Bunu da galibiyet alarak sonuçlandırdık" diye konuştu.

Adana Demirspor başkanı Sedat Sözlü ise "Zor şartlarda Manisa'da 2-1 kazanan takımımızı tebrik ediyorum." dedi

Daha yeni Daha eski
Google News