Adana Demirsporlu Futbolcular Galibiyete İnanıyor

Adana Demirspor'un futbolcuları Berkay Samancı ve Tevfik Köse, 25 Kasım Cuma günü sahalarında yapacakları Göztepe maçında galibiyet hedefliyor.

Savunma oyuncusu Berkay ve forvet Tevfik, Aytaç Durak Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Geçen hafta Giresunspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıklarını anımsatan Berkay, maça iyi başlayamadıklarını söyledi.

Berkay, karşılaşmanın 25. dakikasından itibaren oyunun kontrolünü ellerine aldıklarını ancak atakları sonlandıramadıklarını belirterek, "Oraya galip gelmeye gittik, çünkü önceki hafta hak etmediğimiz bir Eskişehirspor mağlubiyeti vardı. Çok üzülmüştük, onun karşılığını burada alacağımızı düşünüyorduk. Bir puan aldık, üzgünüz." diye konuştu.

Kolay yenilmeyen bir takım olduklarını vurgulayan Berkay, şunları kaydetti:

"Burası, hedefleri olan büyük bir camia. Onun için galip gelmemiz lazım. Üç puan serisi yakalamamız lazım. Bizim de kendi içimizde hedefimiz var. Şu anda takımlar puanlarını alıyorlar ama biz puan aldığımızda onların ne yaptığı hiç umurumuzda değil. Cuma günü çok önemli bir maçımız var. Herkes bunun farkında. Cuma gününün bir an önce gelmesini ve o maçı kazanmayı istiyoruz. Başka hiçbir düşüncemiz yok. Büyük Adana Demirspor taraftarının da maça gelmesini, bizi desteklemelerini istiyoruz."

Tevfik: "Haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz"

Takım olarak istedikleri noktada olmadıklarını belirten Tevfik Köse ise buna karşın camiaya ve kendilerine güvendiklerini ifade etti.

Tevfik, hedeflerine ulaşmak için her gün daha iyi çalışmaları gerektiğini anlatarak, "Bazı şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. Allah'ın izniyle hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Hatalar vardır ama hata yapıp düzeltmek de güzel bir şey." diye konuştu.

Geçen hafta Giresun deplasmanına 3 puan almak için gittiklerini ancak beraberlikle döndüklerini aktaran Tevfik, "Adana Demirspor olarak Giresun'da 3 puan almamız gerekiyordu, alamadık. Şimdi önümüzde Göztepe maçı var. Maça iyi hazırlanıp bu haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Tevfik, özellikle forvet oyuncularının maç oynadıkça ritmini yakalayabildiğini, kendisinin de böyle olduğunu dile getirdi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ifade eden Tevfik, kendine güvendiğini, takıma katkı sağlamak için elinden geleni yaptığını sözlerine ekledi.
Daha yeni Daha eski
Google News