Demirspor Giresunspor Hazırlıklarına Devam Ediyor

Şimşek Giresun’a sıkı hazırlanıyor

Adana Demirspor’da Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Giresunspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Günü tek idman yaparak geçiren Mavi-Lacivertliler önce fitness salonunda kondisyoner eşliğinde kuvvet çalışması yaptı. Daha sonra ise sahada 5’e 2 oynayan oyuncular taktik antrenmanıyla günü tamamladı. Eskişehirspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan forvet oyuncusu Mickael Pote ve yaklaşık 20 gün önce antrenmanda sakatlanan Nikola Raspopovic de takımla çalışmalara katıldı.

‘PUAN YA DA PUANLAR ALMAK ZORUNDAYIZ’

Teknik Direktör Engin İpekoğlu TFF 1. Lig'in 11 haftasında deplasmanda Giresunspor ile zor bir maç oynayacaklarını ve çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. 

Bundan sonraki maçlarda puan ya da puanlar almak zorunda olduklarını ve bu açıdan Giresunspor maçının önemli olduğuna vurgu yapan İpekoğlu, oyuncularına sonuna kadar güvendiğini belirtti. 

İpekoğlu, ‘’Giresunspor deplasmanında zorlu bir 90 dakika bizi bekliyor. Rakibimiz özellikle iç saha maçlarında agresif oynayan, hücum hattında iyi oyunculara sahip bir takım. Gerekli çalışmaları yaparak oyuncularımıza rakibimizi anlatıyoruz. İnşallah bu haftayı kayıpsız atlatarak yolumuza emin adımlarla devam etmek için iyi bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz’’ diye konuştu. 

Daha yeni Daha eski
Google News