Engin İpekoğlu "Görevini yapmayan oyuncunun..."

Adana Demirspor, ligin 10. haftasında cumartesi günü sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Eskişehirspor maçının önemine değindi. İpekoğlu, “Bu maç kırılma noktası. Bu maçı yendiğimiz taktirde kendimizi üst gruplara atacağız. O yüzden bu maçı ve bütün iç saha maçlarını kazanmamız gerek” diye konuştu.

Geçen hafta deplasmanda oynanan Ümraniyespor maçındaki hakem kararlarını da eleştiren Engin İpekoğlu, şöyle konuştu:

“Bu hafta Eskişehirspor ile maç yapacağız. Bir hafta öncesinde Eskişehir bölgesinden bir hakemin bizim maçımıza verilmesi doğru mu. Burada Futbol Federasyonu bu işleri nasıl yapıyor bilmiyorum. Hiç mi bakmıyorlar fikstüre falan. Eskişehir bölgesinden hakem veriyorlar da, bir hafta sonra oynayacağımız takım Eskişehirspor. Waldison'un sarı kart görmesinde haklıydı hakem. Çıkartabilir. Belki bir oyuncumuz daha sarı kart görebilirdi. Hatta bizim takımımızda vermesi gereken sarı kartları Ümraniye takımındaki Berkay'ın bir pozisyonu var adam tabanla geliyor vermiyorsun. Niye bu tarafa veriyorsun. Bunlar kafa karıştırıyor. Yani siz Eskişehir bölgesinden bir hakem gönderirseniz olmaz.”

Görevini yapmayan oyuncunun takımda yer alması mümkün değil”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, bazı futbolcularının performanslarını da eleştirerek, “Bu ligde bir defa futbolcunun kafası basması lazım. Atletik performansınız kötü olursa oynayamazsınız. Bunu bilmeleri lazım. İstedikleri kadar yetenekli futbolcu olsunlar. Saha içerisinde savunma görevini yapmayan oyuncunun bizim takımımızda yer alması mümkün değil” dedi.

Aytaç Durak Tesisleri'nde, Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yaklaşık 1 saat 30 dakika çalışan mavi-lacivertliler, düz koşu ile başlayan antrenmanı, ısınma hareketleri ve rejenerasyon çalışmaları ile tamamladı.

Daha yeni Daha eski
Google News