Sedat Sözlü "Futbol Federasyonu Doğru Yolda Değil"

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü NTVSpor Radyoda "Anadolu'dan Futbol" programında açıklamalarda bulundu.

Son haftalarda hakemlerle ilgili sert açıklamalarınız var, hakemlerle ilgili ne gibi sorunlarınız var sorusuyla konuşmaya başlayan Sedat Sözlü dobra açıklamalarda bulundu.

Manisa maçını kazandık ama orada net verilmeyen penaltımız vardı, oradan Elazığa geldik, o maçı da kazandık ama net verilmeyen 2 penaltımız var. 2 hafta önce Ümraniyespor maçında 1-0 öndeyiz ve 90. dakikada alakasız bir pozisyonda, kendileri yaratıyor bu pozisyonu penaltı çalındı aleyhimize. Gelelim Eskişehirspor maçına Ozan İpek gole giderken, indiriliyor...Eski hakemler, yapılan yorumlara bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız, tüm kamuoyunun bu pozisyondaki kararı kırmızı kart ve penaltı.. Ama penaltılarımız verilmiyor. Buna rağmen taraftarlarımız maçın ardından hem takımı, hem teknik direktörümüzü alkışladılar. Canımız yanıyor, her hafta aynı senaryolar devreye giriyor. Türk futbolunda böyle giderse, ikinci bir Cüneyt Çakır çıkartamayacağız. Geçen sezonda aynı durum söz konusuydu. Bütün takımlar boş tribünlere oynarken, Adana Demirspor taraftarları içeride 10 binlere, dışarıda deplasmanlara 2-3 bin taraftarla çıkartma yapıyor. Futbol federasyonu doğru yolda değil.. Gerekirse Cumhurbaşkanına kadar çıkarım, kentimizin milletvekilleri ile de görüşebilirim. Gidişat iyi değil, yazık günah..

4 Haftadır aynı sorun, ben videoları hazırlayıp Yusuf Namoğlu ile görüşeceğim. Hakkımız yeniyor. Eğer bizi böyle sınamaya devam edilecekse , eylem yapmayada gücümüz yeter. Malesef Türkiye'de futbola siyaset karışmaya devam ediyor. Katlana katlana olmaya da devam edecek. Engin İpekoğlu'nu getirdim kimse karışmadı bize ama Türkiye'de bu böyle değil.

Taraftarlarımızında canı yanıyor. Evlerinden işlerinden feragat edip maça geliyorlar, onlarda haklı.. Eskişehirspor maçını kazansaydık -3 puanı telafi edeceğim ama onada müsade etmiyorlar.

Taraftarın tepkisi doğaldır. Ama alt tarafını bilmiyorlar, bu 3 puan silinmesi konusu tamamen ekonomik.."UÇS" diye birşey çıkarttılar, Ulusal Çözümsüzlük Kurulu çıktıktan sonra böyle yaptırımları yapıyorlar. Ben hem oyuncularımıza olan sorumluluğumu mücadele ederken, birde böyle borç ödemeye çalışıyoruz. Bizim kalıcı gelirimiz yok, 1 kuruş gelirimiz yok,tamamen bağışlarla ayakta durmaya çalışıyoruz.

Denizlispor başkanı beni aradı, 6 puanımız daha silinecek diye.. Önümüzdeki günlerde kulüp başkanlarıyla buluşacağız, oturup konuşacağız.

Daha yeni Daha eski
Google News