Engin İpekoğlu "Sivasspor maçına odaklanacağız"

Adana Demirspor akşam üzeri yaptığı antrenmanla Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Önce salonda çalışan Mavi-Lacivertli oyuncular daha sonra 5’e 2 oynayıp taktik antrenmanı  yaptı.

Aytaç Durak Tesisleri'nde basın açıklaması yapan Teknik Direktör Engin İpekoğlu, geçen hafta oynanan Yeni Malatyaspor maçını değerlendirerek, maçın elverişli bir sahada oynanmadığını belirtti.

İpekoğlu, sporcu sağlığının önem verilmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Hakemlerimize burada bir futbolcu düşüp kafasını zemine vurup beyin kanaması geçirse kim hesabını verecek dedim. İçeri girip görüşmelerini yaptılar ve oynatmaya karar verdiler. Aradan 15 dakika geçti sahada ısınmaya çıktılar, sonra geri girdiler. Federasyon ya da merkez hakem kurulunda ki insanlar o anda ki saha şartlarını bilemezler ki.  Gözlemcilerin hakemlerin merkez hakem kurulunun buna kim karar veriyorsa hepsi suçlulardır diye düşünüyorum. Burada önce sporcu sağlığı diyoruz. Hakemlerde gözlemcilerde futbol federasyonu da merkez hakem kurulu da o futbolcular sayesinde böyle kurumlar var. O futbolcular sayesinde federasyon başkanlığı yapıyorlar, hakem oluyorlar. Tabi ki futbolcu sağlığını düşünmesi gerekir. Ama Türkiye’de maalesef bu işler çok zor. Herkes başka işlerin peşinde olduğu için. Yeni Malatya takımı şuanda ki konumu itibariyle liderliğe şampiyonluğa oynayan takım. Deplasmanda alınan puan puandır diyip Sivasspor maçına odaklanacağız.”
Daha yeni Daha eski
Google News