Malatyaspor - Ali Ravcı "Kazanmaya Mecburuz


Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, takımın son haftalarda başarılı sonuçlar alamamasıyla ilgili, "Yeni Malatyaspor olarak hedefimiz her zaman şampiyonluktur. Biz hiçbir zaman bahanelerin arakasına sığınmadık. Bunu tekrar düzletmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ravcı, takımdaki son durum ve Adana Demirspor müsabakasıyla ilgili soruları cevapladı.

Takımdaki futbolculara inanıp, güvendiklerini ifade ederek sözlerine başlayan Ravcı, "4 haftadır kaybettiğimiz puanların yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Telafi etmek için de önümüzde bir Adana Demir maçı var. Aslında bu düşüşü sezon başında yaşamış olsaydık, bir Eskişehir, bir Sivas gibi. Son haftalarda bu duruma gelmiş olsaydık bu konuşulanların hiç birisi konuşulmayacaktı. Yeni Malatyaspor olarak hedefimiz her zaman şampiyonluktur. Biz büyük bir camiayız. Ne kadar zor günler geçirsek de bunun üstesinden gelebilecek kapasitede bir camiayız. Bu işi futbolcularımız düzeltecek. Bizler karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Ben onlara inanıyor ve güveniyorum. Bu durumun üstesinden gelip, tekrar uzun süredir beklediğimiz o galibiyetlere kavuşacağız" dedi.

"Ufak tefek tartışmalar olur, bunlar çok fazla büyütülecek şeyler değil"

Ravcı, takımda kart gören ya da idmanlarda disiplinsiz davranan futbolcularla ilgili bir ceza yönetmeliklerinin olup olmadığı yönünde sorulan bir soruya ise, "Özellikle bu kötü gidişatlarda bazen olmayan bir şey gözüne çarpa bilir. Bazen insanların akıllarından farklı düşünceler geçebilir. Bunlar gayet normaldir. Çünkü galibiyetlerde, başarıda bazı sorunlar olsa dahi bunlar görünmez. Ama maalesef mağlubiyetlerde ve düşüşlerde insanlar birçok şeyi sizin gibi bize sorabiliyorlar. Bu takımla sürekli birlikte olan bir sportif direktör olarak, bu takımın çok büyütülecek bir sorunu yok. Ben daha önce de söyledim, yaşantımda hiçbir bahaneye yer vermedim. Bizim hayatımızda bahaneler yok, bizim hayatımızda çalışmalar var. Ceza konusunda gelince şu anda o konuda herhangi bir durum söz konusu değil. Ama yarın yönetimle bir görüşme yapacağım. Bu konudaki düşüncelerini, fikirlerini bilmiyorum. Varsa da netleşir birkaç gün içerisinde. Ama şu anda öyle bir durum söz konusu değil. Evet bazen takım içinde, nasıl aile içinde bazı tartışmalar yaşıyorsak, biz de burada bir aileyiz. Ufak tefek tartışmalar olur, bunlar çok fazla büyütülecek şeyler değil. Ufak tefek sıkıntılar olduysa da daha sonra kendi aralarında özür dileyerek geçiştirildi" şeklinde cevap verdi.

"Kazanmaya mecburuz"

Ravcı, Adana Demirspor müsabakasıyla ilgili ise, "Toparlanmak istiyoruz ve bunun için de önümüzdeki ilk maç Adana Demir maçı. Kazanmamız gereken bir maç. Kazanmaya mecburuz. Bunu söylerken de oyuncularımız üzerinde, teknik heyetimiz üzerinde bir baskı oluşturmadan, bir stres ortamı oluşturmadan yapmak istiyoruz. Biz çünkü daha önceki maçları da kazanmak için çıktık. Ama futbolda kaybettiğiniz maçlar da oluyor. Amacımız Adana Demirspor maçını kazanmak ve bu kötü gidişata son vermek. Hedefimizden hiçbir sapma yok. Biz hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz" diye konuştu.
Daha yeni Daha eski
Google News