Sivasspor Seriyi Uzatmak İstiyor

Sivasspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Son 4 maçınıda kazanan Sivasspor'un hedefi kendi evlerinde yapacağı Adana Demirspor müsabakasını kazanıp galibiyet serisini 5'e çıkartmak.


TFF 1'inci Lig ekiplerinden Sivasspor, ligde bu hafta sahasında Adana Demirspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

TFF 1'inci Lig'de son 4 maçta 4 galibiyet alan ve 2'inci sıraya kadar yükselen Sivasspor ligin 16'ıncı haftasında Adana Demirspor ile kendi sahasında karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmızı beyazlılar daha sonra pas çalıştı. Futbolcuların yüksek motivasyonla çalıştığı idman son olarak yarı sahada tek kale maç ile devam etti.

Dünkü idmana sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden Hakan Arslan katılmadı. Hasan Hatipoğlu ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kırmızı beyazlılar bugün saat 13.30'da basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
Daha yeni Daha eski
Google News