İpekoğlu "3 Yabancı Futbolcu Hazır Durumda"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu Samsunspor karşılaşmasında son dakika da olsa attıkları golle galip geldiklerini için mutlu olduklarını söyledi.

Aytaç Durak Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Engin İpekoğlu değerlendirmelerde bulundu.
Samsunspor galibiyetiyle yukarılara doğru bakmaya başladıklarını belirterek, Denizlispor müsabakasının çok önemli olduğunu dile getirdi.


Takımda Pote, Waldison ve Sercan’ın sakatlıklarının bulunduğunu anlatan İpekoğlu, ‘’Mevcut kadromuz şu an itibariyle 13-14 kişi ve Play-Off yolunda en önemli rakiplerimizden biriyle oynayacağız. Hayırlısıyla inşallah Denizlispor maçını kayıpsız atlatmak istiyoruz. Takımımızda da 6 tane oyuncu da kart sınırında. En az kayıpla Denizlispor maçını atlatmak istiyoruz’’ diye konuştu.
Transfer tahtasının açılmasıyla birlikte hazırda oyuncuların kendilerinden haber beklediğine dikkat çeken deneyimli teknik adam, ‘’Bazı oyuncular gidiyor, bazılarını da alternatif olarak bekletiyoruz. Bizden haber bekliyorlar. 3 tane yabancı oyuncu şu an da hazır. Yerli 1-2 oyuncu da var. Herkes tahtanın açılmasını bekliyor. İnşallah bugün veya yarın transfer tahtası açılır’’ dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News