Engin İpekoğlu "Puan ya da puanlarla dönmeliyiz"

Adana Demirspor, Şanlıurfaspor hazırlıklarına Aytaç Durak Tesisleri’nde yaptığı tek idmanla devam etti.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra 5’e 2, koordinasyon ve taktik çalışmasıyla son buldu.
Mavi-Lacivertli takımın başkanı Sedat Sözlü, idmandan önce teknik heyet ve oyuncularla toplantı yaparak değerlendirmelerde bulundu.

Şanlıurfaspor maçından takım olarak alınlarının akıyla çıkacaklarına inandıklarını dile Başkan Sözlü, dün olduğu gibi bugün de takımın yanında olduklarını belirterek başarılar diledi.
Teknik Direktör Engin İpekoğlu ise, düzenlediği haftalık basın toplantısında ligin 22. haftasında oynanan ve 2-1 mağlup oldukları Balıkesir spor maçı ile bu hafta deplasmanda oynanacak olan Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi.
 Balıkesir spor maçında oyuncularının çok iyi bir performans sergilediğini fakat sonuca yansıtamadıklarını ifade eden İpekoğlu, bundan sonra ki maçlara odaklanacaklarını belirtti. Play Off için şanslarının hala devam ettiğini de belirten Teknik Direktör Engin İpekoğlu, “Tabi ki şansımız devam ediyor, lig kısalıyor alttaki takımlarda da bir çoğu puan kaybı yaşadı. Yukarıya ne kadar yakınsak aşağıya da o kadar uzağız. Mağlup olmayı düşünmezdik böylesine iyi bir oyundan sonra. Bu kadar gol pozisyonu ürettiğimiz maçta birde seyirci açısından baktığında tabi ki maalesef iç sahada bu mağlubiyeti istemiyorduk. Futbolun içinde bunlar var deyip geçeceğiz. Bundan sonra ki maçlarımıza odaklanacağız” dedi.

FUTBOLCULARIMIZIN EMEKLERİNE ÜZÜLDÜK’
  Futbolcularının emekleri için üzüldüğünü söyleyen İpekoğlu, oyuncularının Balıkesirspor maçında oynadıkları oyunla oynamaya devam ederlerse her maçı kazanabileceklerini kaydetti. Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, daha sonra şunları söyledi:
  “Bugüne kadar en fazla pozisyona girdiğimiz maç. Futbolcularımızın emeklerine üzüldük. Dün yapmış olduğumuz toplantıda da kendilerine söyledik. Kaçırdığımız pozisyonları izledik. Rakibe verdiğimiz pozisyonları izledik. Yenmemesi gereken golleri yediğimiz zaman daha da üzülüyoruz. Balıkesir maçında oynadığımız oyundan sonra en azından şunu gördük. Saha içerisinde görev alan oyuncularımızın opansif açıdan daha çok takım savunmasını da yapabiliyorlar bunu gözlemledik. Bu takımımız adına ümit verici. Bu takım oynadığı bu oyunun yüzde 60’ını diğer maçlarda sergilesin başarma şansı var diye düşünüyorum. Üzüldüğümüz nokta tamamen seyircimizin önünde alamadığımız üç puan.”

PUAN YA DA PUANLARLA DÖNMELİYİZ’
  TFF 1.Lig’in 23. Haftasında Şanlıurfaspor ile Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda oynanacak maçın da zor olacağını sözlerine ekleyen İpekoğlu, bu maç içinde ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Genel anlamda baktığımız zaman Şanlıurfaspor’un son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ve bizimde aldığımız mağlubiyetler ile bu maçında zor olacağını düşünüyoruz. Puan yada puanlarla dönmek zorundayız bu da bir gerçek. Manisaspor maçına moral ve motivasyon anlamında üst düzeyde çıkmak adına bunu başarmak zorundayız” diye konuştu.

TAKIM PERŞEMBE GİDİYOR
Adana Demirspor zorlu maç için Perşembe günü karayoluyla Şanlıurfa’ya hareket edecek. 
Daha yeni Daha eski
Google News