Erkan Sözeri "İlahi Adalet Yerini Buldu"

Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Adana gibi zor bir deplasmandan mağlup ayrılmadıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Maçın hakkı beraberlikti. İlahi adalet yerini buldu" dedi.

3-3 sona eren Adana Demirspor mücadelesinin ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Adana'da kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı camiaya ve yönetime teşekkür ederek toplantıya başlayarak, "Bugün maç iki tarafa da gitti geldi. Biz maça sıkıntılı başladık. Öne geçmemize rağmen iki tane önemli sakatlık yaşadık. Böyle olunca hamle şansımız az oldu. Sakatlıklar planımızı bozdu. 10 kişi kaldık, geriye düştük, buna rağmen skoru çevirmek önemliydi. Önemli bir puan aldığımızı düşünüyorum. Çünkü Adana önemli bir deplasman. Bunu takımlarının gösterdiği mücadele ile taraftarın verdiği destek ile bugün bir kere daha gösterdiler. Bu şartlarda yenilmediğimiz için mutluyuz, 1 puanla dönüyoruz. 10 kişi ile teslim olmadık. İlahi adalet yerini buldu. Bu maçtan kim mağlup ayrılsa haksızlık olacaktı" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Sözeri, sezon başında Adana Demirspor'dan ayrıldığını hatırlatarak, "Adana Demirspor camiası sabırsız bir camia. Bıraktı kaçtı diyorlar. Öyle bir şey yok. Bırakmamız istendi, bıraktık. Bugün istekli arzulu bir Adana Demirspor gördüğümü söylemek istiyorum" dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News