Şimşekler Grubu Basın Açıklaması

Adana Demirspor, Şimşekler Grubu yazılı bir basın açıklaması ile kongre sürecinde dikkate alınması gereken açıklamalarda bulundu.

Şimşekler Grubu Basın Açıklaması;

Kulüp Başkanımız Sedat Sözlü bırakacağını açıkladı.. Yani kongre kararı alınacak ve yeni bir yönetim göreve gelecek.. Adana Demirspor Taraftarının beklentisi kongre kararının erken alınıp kesinlikle geç kalınmamasıdır.. Yeni yönetim sezon biter bitmez seçilmeli, kongreler ertelenmemeli ve yeni sezon hazırlıkları bir an önce başlamalıdır.. Bu konuda son derece hassas olunsun ki her sezon olduğu gibi transferler geç yapılıp, kampa geç gidilip, yeni sezon hazırlıkları  yine geç başlamasın..
Ayrıca vizyonu, gücü, bilgisi, birikimi, çevresi olmayan insanların Başkanlığa ve yönetime talip olmasını kesinlikle istemiyoruz.. Bundan önceki yıllarda yaşandığı gibi ADANA DEMİRSPORUMUZU kesinlikle taşıyamayacak insanların reklam ve isim yapmak amacıyla kulüp başkanlığına aday olmasını da istemiyoruz..
ADANA DEMİRSPOR KULÜBÜ  insanların siyasi gelecekleri için kullanacakları bir araç değildir... 77 yıldır yaşayan koskoca bir camiası ve büyük bir taraftarı olan ulu bir çınardır.. O yüzden bu koca çınarı taşıyamayacak, Demirsporluluk ruhundan ve duruşundan uzak insanları artık  yönetimde görmek istemiyoruz.. ADANA DEMİRSPOR TARAFTARININ ne sabrı kalmıştır ne de hoşgörüsü.. İnsanların iyi niyetlerimizi kullanıp suistimal etmesinden bıktık, usandık.. Kaybedecek 1 günümüz bile yoktur.. Bu nedenle hiç kimse ADANA DEMİRSPORUMUZU maceraya sürüklemek için gelmeye kalkmasın.. Buna izin vermeyeceğiz..
ADANA DEMİRSPORU maddi ve manevi her anlamda ileri taşıyabilecek, Süper Lig'e çıkarıp orda kalıcı olmasını sağlayabilecek, Uefa kriterlerine göre yönetebilecek bir yönetim oluşması için tüm gücümüzle savaşacağız..

Saygılarımızla
ŞİMŞEKLER GRUBU
Daha yeni Daha eski
Google News