Büyükşehir Gaziantepspor'dan Kente Birlik Çağrısı

Adana Demirspor'un hemen 1 puan altında düşme hattında yer alan Büyükşehir Gaziantepspor, bu hafta yapacakları Giresunspor maçı için kenti harekete geçirmeye çalışıyor.

Büyükşehir Gaziantepspor, Hüseyin Kalpar'ın takımın başına geçmesinin ardından ligde hiç mağlup olmadı. 6 kez takımla sahaya çıkan Kalpar, 4 beraberlik ve 2 galibiyet aldı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor'un kulüp başkanı Osman Toprak, ligin son haftasında Giresunspor ile yapılacak maça tüm sporseverleri davet etti.

Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın gelişiyle takımın toparlanmaya başladığını ve ligde kalma adına avantajlı konuma geldiğini söyledi.

Bu anlamda ligin son haftasında Giresunspor ile önemli bir maça çıkacaklarını anımsatan Toprak, şunları kaydetti:

"Ligde kalmak için birlik zamanı. Herkesi cumartesi günü stada bekliyoruz. Asla umudumuzu kaybetmedik çünkü mucizeler umudun içinde yaşar. Taraftarımıza çağrımız şu; sensiz bir kişi eksiğiz O yüzden stattaki yerini al."

Toprak, 20 Mayıs Cumartesi günü saat 18.30'da gerçekleştirilecek maç için kent merkezinden saat 15.00 itibarıyla servislerin kaldırılacağını sözlerine ekledi.
Daha yeni Daha eski
Google News