Cesaret Verici

Bir kadın çıktı daha başkanlık için adayım bile demeden sosyal medyada büyük ilgi gördü.Daha kim olduğunu bile bilmeden,yapacağı icraatleri tahmin bile edemezken taraftarın neden bu kadar teveccüh gösterdiğini anlamak çok zor olmasa gerek.Ne kadar reklamını yapıyor diyenler çıksa da sonuçta belediyeden icazet almayı beklemeden ben adayım diyebildi.

Nilay Hanım'ın denenmemiş biri olması ve geliştirdiği projesi nedeniyle de sanki Demirsporumuz için de yeni fikirler getirecek hissi oluşturuyor.Girişimci ve farklı fikirlere sahip olduğu düşünüldüğünden dolayı da kalıcı gelir için büyük adımlar atacak hissine kapılıyor insan ister istemez.

Geçmiş dönemlerden de bildiğimiz üzere adayların geneli Belediye Başkanımız'dan olur almadan adaylığını açıklayamazken adayım demesi yıllardır boyunduruğu altında oldugumuz belediyeden kurtulup hep istediğimiz tam bağımsız Adana Demirspor'un temellerini mi atacak diye beklenti de oluşturmuş durumda.

Reklamını yapıyor konusuna gelince şayet başkan olamayacaksa reklamı bu mecra ile sınırlı kalır.Başkan olursa büyük reklam yapar denilirse de bu tutum maalesef bütün kulüp başkanları için geçerli.

Nilay Hanım ile ilgili akıllarda kalan soru işaretleri ise yönetim listesine alacağı kişiler ve gerçekten de ekonomik anlamda bu işin üstesinden gelip gelemeyeceği.Beklentilerimizi karşılayacak mı? Ayaklarının üzerinde duran bir Demirspor yaratacak mı? gibi sorular aklımızın bir kenarında duracak şimdilik. Kongre sürecinde yönetim kadrosunu görünce bu sorulara cevap bulabiliriz belki.
Son olarak cesur davranışından dolayı kendisini tebrik ederim.Şayet başkan olamazsa da fikir ve projelerini yine Demirsporumuz için paylaşacağını temenni ediyorum.

Süleyman Güven


Daha yeni Daha eski
Google News