Başkanlığa 3.Aday

Adana Demirspor'da  23 Mayıs'ta Olağanüstü kongre yapılacak.

Bugün saat 18:00'e kadar olan başvuruya 2 aday katılım gösterdi. Nilay Ateşoğulları ve Müslüm Susar Adana Demirspor başkanlığına resmi olarak başvuru yapan iki kişi oldu.

Ancak saatler 18:01'de Adana Demirspor kulübü sosyal medya hesabından "Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereği adaylık başvuruları Pazartesi günü saat 18:00'a kadar uzatılmıştır." mesajı verildi.

Bunun ardından Adana Demirspor 30 dakika sonra maça çıktı ve maçın ardından ligde kalması garantilendi.

Gece 23:30 'da bu kez resmi siteden 3. başkan adayı açıklandı. 3. Başkan adayı geçtiğimiz günlerde bir tv programında kendisine sorulan soruya "Başkan adayı olmayacağım" diyen İmam Gazali Hiradağı idi...

Önemli Mersin İdmanyurdu maçı öncesi belirtilen tarihte adaylığa resmi olarak başvuran Müslüm Susar ve Nilay Ateşoğulları ise olaya tepkiliydi.

Resmi site duyuruyu şu şekilde ilan etti;

23.05.2017 tarihinde çoğunluk sağlanamaz ise 30.05.2017 tarihinde yapılacak olan Adana Demirspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Başkan Adaylığı için Müslüm Susar, Nilay Ateşoğulları ve İmam Gazali Hıradağı ile Denetim Kurulu Başkanlığı için Aziz Ildız Kulübümüze başvuru yapmışlardır.
Daha yeni Daha eski
Google News