Haysiyetiniz için oynayın..!

Adana Demirspor TFF 1.Ligin 31. hafta programının son gününde Boluspor deplasmanında mühim bir 90 dakika oynayacak.

Şu anda 47 puanla ligde 6. durumda olan Boluspor, Adana Demirspor maçını kazanıp, en yakın rakibi Göztepe (46 Puan)  ile puan farkını arttırmak isteyecektir.

Bu hafta oynanan diğer maçlarda, düşme hattında puan kaybeden Gaziantep BBSK ve Şanlıurfaspor , bir nebze Adana Demirspor taraftarını rahatlatsa da, bugün deplasmanda alınacak 1 galibiyet ile düşme hattı ile aramızdaki puanı 7'ye yükselterek düşme potası sıkıntısından bir nebze de olsa uzaklaştırmaya yetecektir.

Aksi bir durumda, yani Adana Demirspor'un puansız kapattığı bir hafta yaşanır da Boluspor kazanırsa, Demirspor ile düşme hattı arasında 4 puanlık fark olacak ve giderek artan stres ortamı hata üstüne hata doğuracak!

Boluspor evinde daha rahat oynuyor ve son 11 haftadır evinde maç kaybetmedi. Buna karşın ise Adana Demirspor son 3 haftayı puansız kapatarak hem play-off da yokum dedi hemde taraftarlarına çileli son haftalar yaşatmaya kararlı görünüyor..

Tekin İncebaldır yönetiminde sahaya çıkacak olan Mavi Şimşekler'de kaybetme lüksü kalmadı. Büyük umutlarla ve büyük paralarla transfer olan futbolcuların, şanlı formanın hakkını vermedikleri zaten ortada ancak bugün sahada haysiyetlerine yakışır bir oyun sergilemeleri bekleniyor. Zira geçen sezon süper ligin kapısından dönen bir takımı şu an kümeye götürüyorlar...!

Takıma;

Şanlı formamızın hakkını veremediniz, artık vermenizi de beklemiyoruz..!

Ama kalan 4 müsabakada,  haysiyetinizi kurtaracak oyunu sergileyin bize yeter..!

Bizim için oynamayın..!

Haysiyetiniz için oynayın..!

Adam gibi oynayın..!


www.mavisimsekler.com


Daha yeni Daha eski
Google News