Nilay Ateşoğulları "2 büyük marka yaratacağız"

Adana Demirspor'a klasik başkanlık ve kongre süreci bu yıl daha renkli geçiyor. 23 Mayıs'ta yapılacağı bildirilen Adana Demirspor kongresine bu sene şu ana kadar 2 aday çıktı.

Adana Demirspor'a başkan adaylığını açıklayan diğer aday Nilay Ateşoğulları, barış mesajlarıyla dolu başkanlık adaylığı açıklamasını Küba'da bulunan Atatürk büstü önünde elinde Türk Bayrağı ile yaptı.

Nilay Ateşoğulları "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" demek için gelmiştim, amacım asla sağ-sol çatışması değil, parton-işçi çatışması hiç değil. 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun. Bugün ben size buradan Adana Demirspor'a başkan adayı olduğumu açıklıyorum." dedi.

Nilay Ateşoğulları, paylaştığı diğer videoda ise Adana Demirspor'un yönetimine bir Ulusal bir TV sahibinin adaylığını koyacağı yönünde tepkisiyle başladı. Adana Demirspor'u Adanalıların yönetmesi gerektiğini belirten Ateşoğulları Adana Demirspor'un Halkın Takımı olduğunu belirterek "En iyi oyuncuları getireceğiz, İki büyük marka yaratacağız çünkü sürdürülebilir bir gelire ihtiyacımız var. Amacımız uluslararası projeler yürütmek. Önce Küba'dan başlayacağız ve burada spor okulları kuracağız.Sonrasında Adana'da spor okulları açacağız." dedi.

Birçok projesinin olduğunu sitemize özel ifade eden Ateşoğulları, dünyaca ünlü markalarla işbirliği içinde olduğunu ve bu projelerin Adana Demirspor'a hayat verecek cansuyu olacağını belirtti.


Nilay Ateşoğulları bir diğer videosunda ise Adana Demirspor futbolcusu Pote'ye 5 ayrı dilde "Pote seni seviyoruz. Adana Demirspor'dan gitme" mesajı iletti.

Daha yeni Daha eski
Google News