Şimşekler Grubu'ndan Uyarı

Adana Demirspor'un , deplasmanda yapacağı Mersin İdmanyurdu maçı öncesi herkesi ciddiyete davet ederek, maçın önemini vurguladı.

Demirsporlu Ayağa Kalk,
5 haftadır üst üste alınan mağlubiyetlerden sonra Sivasspor karşısında son dakikalarda bulduğumuz golle küme düşmeme yönünde çok büyük bir adım attık. Şimdi bir puan ligde kalmamıza yetiyor. Ancak henüz maç bitmedi. Tarihimiz rehavetin son derece ağır ve travmatik dersleri ile dolu. Küçümseme hatasına düştüğümüz Güngören karşısındaki mağlubiyetimiz, ligin dibine demir atmış Uşakspor karşısındaki yenilgimiz, Afyonspor karşısındaki yenilgimiz, Kartalspor’a karşı yenilgimiz. Hepsinin son derece acı sonuçları oldu.
Artık tarihimizden ders almak ve hiçbir şekilde gevşememek gerekiyor. Erken sevinçlerin yaratacağı yıkımı kimse toparlayamaz. Adana Demirspor bulunduğu lige kolay gelmedi. Hedefimizi üst lig olarak koymuşken filmi başa sarmak, yeniden yitirmek ve kazanmaya çalışmak istemiyoruz. Adana Demirspor’un bir alt lige düşmesinin maddi ve manevi hasarları büyük olacaktır.
Bu hasara uğramamak bizim elimizde.
Toparlan Demirsporlu, her ortamda maçın ciddiyetini unutma. Sen ne kadar hissedersen takımın da o kadar hisseder.
Daha yeni Daha eski
Google News