Adana Demirspor Transferde İnce Eleyip, Sık Dokuyor

Adana Demirspor'da iddia edilen transfer görüşmeleri henüz imzaya dönüşmüş değil. Takımın kampa katılmasına yaklaşık 2 hafta kalmasına rağmen, henüz takım kadrosu masaya yansımadı.

Teknik direktör Giral Bulak, transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve kısa süre içerisinde görüşmelerde olumlu sonuçları alınan futbolcuları Adana'ya davet edeceğini belirtirken. Sportif Direktör Gürcan Aday ise futbolcu seçimleriyle ilgili kararları alabilmek için  geç saatlere kadar çalıştıklarını belirtti.

Adana Demirspor'da bu sezon, geçen sezonlardan farklı olacağa benziyor. Kağıt üzerindeki bilgilere bakılarak, dikkatlice izlenilmeden menajer tavsiyesi ile alınan futbolcuların neler yaptığı ortada...

Bu sezon ki bütçenin de kısıtlı olması, bu incelemenin sıklaştırılmasında ki en büyük etken olarak görülüyor. TFF'nin 30 gün ek süre verdiği Adana Demirspor bir an önce yaklaşık 6 Milyon TL'yi yatırıp, transfer tahtasını açıp, ulusal  lisansı almak istiyor. Aksi durumda ise Adana Demirspor'u lige -6 puanla başlama tehlikesi bekliyor.

Gürcan Aday, son açıklamasında spor kulüplerinin borç yüklerinin çok fazla olduğunu ve doğru işler yapılmadığında kulüplerin batma tehlikesi ile karşı karşıya kalabileceğini belirterek, "Bizim buraya gelmemizin en büyük sebebi de budur. Takıma alınacak futbolcuların, profesyonelliğini ve iyi futbolculuğundan ziyade Adana Demirspor tarihinin iyi bilinmesi gerekiyor. Bunu da biz sağlayacağız" dedi.




Daha yeni Daha eski
Google News