Adana Demirspor Karambole Gidecekmiş!

Geçtiğimiz sezon, son maçta 1 puan alarak ligde kaldığımız bir sezon olarak hafızalarımıza kazınmak üzereyken, çıkan tapelerle birlikte şikeli, şaibeli bir lig olarak akıllarda kalacak gibi görünüyor.

TFF 1. Lig Manisaspor-Şanlıurfaspor maçı öncesi Şanlıurfaspor’un mağlubiyeti için şike ve teşvik primi anlaşması için, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Nizamettin Sertkal, Futbolcu Elyasa Süme, Manisaspor futbolcuları Gökhan Sazdağı ve İsmail Haktan Odabaşı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yöneticisi Memik Yılmaz’ın İzmir’deki işyeri Yılda Otomotiv’de bir araya geliyorlar. Ve bu buluşmada canlı canlı paralardan, ayarlanan oyunculardan ve hatta bu işleri daha önce de yaptığını bahsedenleri duydukça Adana Demirspor'umuzun bu şahsiyetsizlerin kurduğu tuzaktan son anda nasıl kurtulduğuna şükür ediyoruz.

Bu görüşmelerin en acı tarafı ise görünenlerin bir buzdağı olabileceğidir. Yani ortaya çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yöneticilerinin şikeye karışması ile ilgili tapeler sadece 1 maç için olsa da, son haftalarda alınan tuhaf galibiyetler, ardı ardına yapılan tuhaf! hatalar.. Bunun sonucunda kaybedilen maçlar! Yani uzun lafın kısası mağdur olanların da maçları dikkatlice izlenmeli! Özellikle de son hafta oynanan Şanlıurfaspor ve Elazığspor maçında , Adana Demirspor 40. dakikada Mersin'de 1-0 mağlup duruma düştüğünde, Şanlıurfaspor 1 dakika içerisinde Elazığspor'a 2 gol birden atması ve hatta golün 1'inin kendi kalelerine olması tesadüf müdür? Aslında sorulacak soru şudur? Bu kurgu Adana Demirspor'un küme düşürülmesi için planlandı da, planları alt üst mü oldu?

Görünen o'dur ki, geçtiğimiz sezon paçayı ucuz kurtardık. Pote ve Alican bu planları bozdu!

Bakalım Türkiye Futbol Federasyonu ve Mahkemeler bu konuda neler söyleyecek..

İŞTE O GÖRÜŞME KAYITLARI




Daha yeni Daha eski
Google News