Mehmet Gökoğlu, Ulusal Lisans hakkında açıklamalarda bulundu

Adana Demirspor başkanı Mehmet Gökoğlu, ulusal lisans ve transfer tahtasının açılması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Her ikisinin kamuoyunda karıştırıldığını ve bilgi kirliliğinin fazla olduğunu belirten Gökoğlu "Ulusal lisans; futbolcuların geçen dönemden alacağının bulunmaması için gerekli muvafakatname dosyasıdır. Yani futbolcularla karşılıklı anlaşma esasına dayanır. 23 oyuncumuzdan 17 tanesinden bu muvafakatnameyi aldık, 6 oyuncumuzdan (2'si yabancı, 4 tanesi yerli)  da alacağız. Bu hazırladığımız dosyayı federasyona gönderdik. 1 hafta süremiz daha var, bu 6 oyuncumuzdan da bu muvafakatnameyi alarak dosyamızı tamamlayacağız.

Mali kriterlerimizde tamam.. Geriye 6 futbolcumuzdan alacağımız evrak işleri kalıyor. İnşallah 1 hafta içinde o işide tamamlayacağız. Bu yüzden herkes rahat olsun. Bunları da hallettiğimiz zaman ulusal lisansımızıda almış olacağız.

Şimdi ayın 15'i son gün deniliyor, doğrudur.. Bu sadece Adana Demirspor'a has bir durum değildir. Bir sürü takım var bu ulusal lisansı henüz almayan. Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanları birlikte karar aldı ve 30 Ağustosa kadar bir süre istedi federasyondan, bizde aynı dilekçeyi yazdık federasyona.. Yani hemen her kulüpte aynı sorunlar var ama biz bu dilekçeyi yazmamış gibi davranacağız ve zamanında halledeceğiz." dedi.


Daha yeni Daha eski
Google News